Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Neotehnika doo - obojeni metali:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Neotehnika - obojeni metali

Adresa: Narodnog fronta 10, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 47 21 765, 021 47 21 764, 021 47 50 916 fax


O NAMA

Neotehnika
, preduzeće za proizvodnju, usluge, unutrašnju i spoljnu trgovinu, osnovano je 1995. godine, u privatnom vlasništvu. Trgovina obojenim metalima im je primarna delatnost, ali je iz želje da se otvore prema kupcima i izađu u susret njihovim željama i potrebama, otvorena i savremena radionica za izradu rezervnih delova od obojenih metala za industriju, prema zahtevu i tehničkoj dokumentaciji kupaca.

Neotehnika - obojena metalurgija


Devize ove firme su profesionalizam, savremena organizacija rada načinom poslovanja i savremenom organizacijom rada kao i maksimalčna briga o kupcu. Stoga ne čudi da Neotehnika zauzima značajan deo tržišta u trgovini obojenim metalima. Za 16 godina postojanja, firma je stekla velik ugled, prvenstveno kvalitetom svojih proizvoda i usluga i profesionalnim odnosom prema kupcima.

Neotehnika je nosilac mnogih priznanja iz svoje delatnosti, ali im poverenje i zadovoljstvo kupaca koji se iznova vraćaju, ipak donosi najviše zadovoljstva.

Neotehnika sertifikat - obojeni metali


Kako bi ispratila ubrzan ritam poslovanja i održala kvalitet, ali i neprestano napredovala, Neotehnika konstantno zapošljava mlade ljude, uvodi savramene informacione tehnologije,  smanjenje troškove poslovanja, povećava asortiman proizvoda, povećanju kvaliteta proizvoda i usluga, povećava produktivnost, promet i investicije.

Kvalitet poslovanja doveo je firmu u stabilan tržišni položaj na domaćem tržištu i doneo joj brojne konkurentske prednosti.

Neotehnika sertifikat - trgovina obojenim metalima


Neotehnika je otvorena za društveno odgovorne akcije, te različitim donatorskim, sponzorskim i pokroviteljskim aktivnostima pomažu lokalnim i regionalnim humanitartnim ustanovama, sportskim i kulturnim klubovima i, jednom rečju, brinu za društvo.

Želje zaposlenih u Neotehnici su usmerene ka zadovoljstvu poslovnih partnera, kupaca, posetilaca i svih onih koji su na bilo koji način povezani sa ovim preduzećem.


Ukoliko Vas zanima prodaja aluminijuma, bakra, bronze, mesinga, kalaja, cinka ili olova, kao i koji proizvodi od obojenih metala se ovde mogu nabaviti, više informacija potražite na stranici Prodaja obojenih metala.

Više informacija o svim prednostima saradnje sa ovom firmom, saznajte na stranici Neotehnika - obojeni metali.


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas