Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi OTDG & Disko priča:
OTDG & Disko priča
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

OTDG & Disko priča Novi Sad

Adresa:
OTDG & Disko priča,
21000 Novi Sad
Telefon:
063 17...Klik za prikaz celog broja

OTDG žurke, mainstream disko i pop hitovi. Organizacija žurki, tematske žurke, maskenbali, plesni nastupi, disk džokeji. Radijska emisija Disco priča.
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -

O UDRUŽENJU OTDG

Udruženje Old time disco gang postoji više od 8 godina, a nastalo je kao kulturološka potreba urbanih Novosađana srednje generacije. Usled bipolarnosti izbora za izlazak, provod, druženja, slušanje muzike, između narodnjaka i neonarodnjaka sa jedne, i elektro-tehno zvuka sa druge strane, postojala je ogromna praznina.

Obzirom na to da su izbor OTDG mainstream disko, ali i pop hitovi, upravo ovo udruženje je popunilo taj međuprostor. Dokaz da su bili u pravu u proceni je taj da njihovo članstvo raste iz meseca u mesec – broj registrovanih fanova koji dobijaju podatke i obaveštenja o OTDG dešavanjima, sada je oko 500. Udruženje je imalo nastupe u svim boljim lokalima u gradu na kojima je osnivač udruženja, dj Deki, zadužen za sjajnu atmosferu i zabavu.

OTDG ŽURKE

Organizacija žurki i značajnih događaja je zadatak koji je OTDG ekipa sebi postavila, i u tome već godinama uspeva. Većina ljudi koji dolaze na njihove žurke su između 25 i 55 godina, mada striktna starosna granica ne postoji. Dobrodošli su svi kojima prija kulturna zabava, bez guranja i prevelikih gužvi, i koji su spremni da sa sobom ponesu dobro raspoloženje.

Sve njihove veće žurke imaju unapred osmišljen scenario, pa je tako do sada organizovan hippie party, white party, maskenbali, žurka u stilu 50-ih... Ideja je pregršt, pa ko zna u kom stilu će biti naredne tematske žurke.

OTDG ima stalnu saradnju sa novosadskim plesnim školama, pa na njihovim zabavama često možete pratiti zanimljive plesne tačke: grupne koreografije, flamenco, trbušni ples, latino igre itd. Ukoliko ne znate da plešete, ovo je savršen način da to naučite, okruženi razigranom masom na uzavrelom plesnom podijumu.

Često organizuju i video dj žurke, gde se miksa dance muzika sa spotovima na video bimu, a gostuju sadašnji i nekadašnji disk džokeji.

Ljubiteljima ove vrste muzike svakako će se dopasti i radio - emisija Disco priča, o kojoj više možete pročitati na stranici Disco priča - radijska emisija.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 39
Ukupno: 12516

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas