Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

2 štapića doo - kineski restoran

Kineski restoran, besplatna kućna dostava kineske hrane. Kineska hrana: piletina, teletina, svinjetina na kineski način, vegeterijanski specijaliteti. Više o firmi 2 štapića doo - kineski restoran

Jupiter Tours - turistička agencija

Turistička agencija, turistička putovanja. Turistički aranžmani za letovanja, zimovanja, ekskurzije, kongresni turizam. Rezervacija avio karata. Više o firmi Jupiter Tours - turistička agencija

Stomatološka ordinacija Medident

Besplatan stomatološki pregled, popravka zuba, parodontologija, mobilna i fiksna protetika, oralna hirurgija, ugradnja zubnih impalnta, dentalni turizam. Više o firmi Stomatološka ordinacija Medident

Za lakše poslovanje

Novogodišnje dekoracije od balona

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Holovi firmi i banaka, megamarketi, izlozi prodavnica, kafići i restorani privlačiće poglede za novogodišnje praznike ukoliko ih krase baloni, odnosno  figure, skulpture i stubovi od balona. U moru blještavila i šarenila, morate naći način da se Vaša praznična dekoracija izdvoji od ostalih. To je zagarantovano uz najbolje balon majstore i njihove kreacije od balona.

Novogodišnje dekoracije od balona


Dekoracija balonima je znatno povoljnija od drugih vrsta dekoracija, a efekat koji postiže je neuporedivo jači. Nema osobe koja neće zastati pred očaravajućim izlogom iz kojeg maše rumeni Deda Mraz od balona ili proviruje stidljivi Sneško Belić od balona.

Kupci u velikim marketima i robnim kućama biće fascinirani ogromnom jelkom od balona ispod koje su poređani pravi mali balon-pokloni ili sankama u kojima irvasi vuku Deda Mraza.

Novogodišnja dekoracija za firme


Holovi banaka i firmi izazvaće svečano raspoloženje ukoliko ih ožive šareni novogodišnji lukovi i stubovi od balona, a svečane sale za proslavu uz po koju šarmantnu balon-figuru, postaju deo praznične euforije.

Od svakog ugostiteljskog objekta, bila to hotelska sala, restoran ili kafe, očekuje se da dočara čaroliju praznika. Priuštite svojim gostima ludu zabavu u živopisnom enterijeru: uz neizostavnu jelku, Deda Mraza i Sneška, tu su i polarne mede, nestašni patuljci, ušuškani Eskimi, pingvini na santama leda, pahuljice, sve od balona...

Balon dekoracija za Novu Godinu


Svet čarobnih balona je studio za dekoraciju balonima koji će Vama, Vašim klijentima, kupcima, posetiocima i prolaznicima prirediti neviđenu čaroliju u novogodišnjim praznicima. Pored  originalnog dekorisanja balonima, ovde možete angažovati i animatora za decu, koji će sa svojom ekipom izvesti potpuno drugačiju novogodišnju predstavu, začinjenu, naravno, balonima. Klinci će uživati na dodeli paketića kao nikad do sad.

Recept za uspeh je ne ličiti na ostale. Dodajte jednu novu notu predstojećim praznicima, uz maštovite ukrase i figure od balona. Za novogodišnje dekoracije balonima, kontaktirajte Svet čarobnih balona.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas