Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Džinić - očni centar

Očni centar Džinić - Specijalistička oftalmološka ordinacija. Operativno lečenje katarakte laserom, operacije glaukoma, lečenje bolesti oka i očnog dna. Više o firmi Džinić - očni centar

Sportski klub Phoenix

Borilački sportovi - kik boks, savate, MMA. Fitness, body building, aerobik. Individualni i grupni treninzi, obuka trenera i sudija. Više o firmi Sportski klub Phoenix

Štamparija MBM Plas

Štamparija, štampanje knjiga, priprema, štampa i dorada časopisa, kataloga, kalendara, plakata i brošura, binderisanje. Finalna dorada štamparskih proizvoda. Više o firmi Štamparija MBM Plas

Zdravlje i lepota

Novi tretmani i NG akcija u Nada Divi

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Poliklinika Nada Diva i ovog puta može da vam ponudi inovacije na polju svetske estetske medicine, a trenutno najaktuelniji tretmani su 4D laserski lifting lica i tela, kolagen indukciona terapija i mezoniti i lift-niti. Ovi sjajni tretmani namenjeni su prvenstveno za podmlađivanje lica i tela, ali i za punoću usana, protiv opadanja kose, za osveženje umorne kože itd. Pored toga, 4D laserski lifting lica i tela je na novogodišnjoj akciji, te ga možete dobiti sa 15% popusta!

4D laserski lifting lica i tela, Nada Diva


4D laserski lifting lica i tela

Nova metoda obuhvata lasersko tretiranje kože (epiderm i derm) i sluzokože (usne duplje) i na taj način sa 4 laserska modaliteta potpuno prožima sve slojeve kože laserskim zrakom.

Intraoralnim pristupom sluzokože usne duplje kontrolisanim laserskim grejanjem postiže se  zatezanje, podizanje obrazne regije i popravljanje konture donje vilice, kao i efekat punjenja nazolabijalne regije, slično efektu hijaluronskog filera. Ovim tretmanom se takođe postiže punoća usana i njihovo oblikovanje.

Koža dobija na punoći i jedrini, zategnutija je, bore su popunjenije i manje vidljive, a pri tom je tretman bezbedan i komforan, nije invazivan i do sada najefikasniji na polju laserskog podmlađivanja. Vreme oporavka kože je od 6-24 časa. Efekti su vidljivi odmah nakon tretmana, a potpuni  nakon mesec dana. Savetuje se 2-3 tretmana, u razmacima od po 6 nedelja. Pored podmlađivanja lica, ovim tretmanom postižu se i odlični rezultati za podmlađivanje kože tela, posebno opuštena koža na regiji podvaljka, nadlaktica, grudi, stomaka i glutealne regije.


Kolagen indukciona terapija

Kolagen indukciona terapija u poliklinici Nada Diva obavlja se an dva načina:

  • Rolerom
  • Dermafix microneedling sistemom

Novi i efikasan način stimulacije kože, nazvan microneedling, pomoću rolera i dermafiksa vrši
ravnomernu mezoterapiju sa peptidima i kolagen indukovanu terapiju bez ablacije, u istom tretmanu.

Kolagen indukciona terapija, Nada Diva


Da bi nutritivni elementi, kao što su bio peptidi i C vitamin, mogli biti iskoršćeni u koži, neophodno je omogućiti njihovo prodiranje do dubokog dermisa. To se postiže heksaugaonim iglicama, koje stvaranjem fizičkih puteva (mikrokanala) kroz kožu, omogućuju prodiranje ovih aktivnih supstanci.

Usled delovanja mikroiglica rolera ili dermafixa, aktiviraju se prirodni procesi regeneracije, slični onima kod zarastanja pravih rana na koži. Dovoljan je samo jedan ubod da bi se aktivirao ovakav mehanizam. Ali, usled stvaranja hiljada i desetina hiljada mikrouboda, čitava površina kože se aktivira i regeneriše. Automatski se pokreće talas reakcija, čiji je ishod stvaranje veće količine kolagena i elastina od strane fibroblasta, tj. na taj način se tokom zarastanja vrši indukcija  kolagena.

Tretman je efikasan u tretiranju bora, ožiljaka, alopecije-opadanje kose, opuštene kože, za osveženje, hidrataciju kože, flekice i nečistu kožu i seboroičnu kožu sklonu aknama.

Prednosti mikronidling sistema:

  • brz oporavak
  • prirodni proces podmlađivanja
  • očuvani integritet epiderma
  • mogućnost tretiranja svih tipova kože

Potrebno je uraditi seriju od nekoliko tretmana, u razmacima od 1-4 nedelje, u zavisnosti od problema koji se tretira.


Mezoniti i lift-niti

Za razliku od dosadašnjih mezoniti, koje su namenjene za održavanje postojećeg stanja lica i usporavanja njegovog daljeg opuštanja, najnovije lift-niti, namenjene su za podizanje delova lica koji su se već opustili i izgubili elastičnost, usled čega je lice izgubilo svoje prvobitne konture.
Lift niti, za razliku od mezoniti, imaju bodlje okrenute u svim pravcima, koje ne dozvoljavaju da koža sklizne nazad. Time se postiže snažan lifting efekat, jer lift niti, pored mehaničkog zatezanja kože, izazivaju i snažan odgovor kože na produkciju kolagena.

Efekat kod lift niti je odmah vidljiv. Tretman se preporučuje osobama preko 40 godina života.


Ukoliko vas zanimaju ovi tretmani za podmlađivanje, kontaktirajte polikliniku Nada Diva i pogledajte detalje na njihovoj prezentaciji.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas