Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Bap promet doo - oprema za stolare

Oprema i materijali za stolare: sečenje, kantovanje, udvajanje, klizni mehanizmi, aluminijumski ramovi, dezenirano staklo, okovi. Izrada i montaža nameštaja. Više o firmi Bap promet doo - oprema za stolare

DaF-PERFEKT - škola nemačkog jezika

DaF-PERFEKT, škola nemačkog jezika, kursevi za decu i odrasle, poslovni nemački. Pripremna nastava za sticanje ÖSD diplome i usluge prevođenja sa nemačkog. Više o firmi DaF-PERFEKT - škola nemačkog jezika

Tehno Casa str - Bosch kuhinje

Ugradna tehnika Bosch - ugradne rerne, ugradne ploče, frižideri, aspiratori, mašine za pranje sudova, sudopere. Izrada kuhinja po meri i proizvodnja nameštaja. Više o firmi Tehno Casa str - Bosch kuhinje

Za porodicu

Novi ETS4 softver na praksi u KNX trening centru

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Bilo da ste samo početnik ili elektroinstalater sa puno iskustva za automatizaciju u zgradama, ETS4 Professional je za Vas pravljen! Specijalno je tako dizajniran, da početnici uz malo truda mogu startovati nove projekte, a profesionalci sada mogu da rade sa najvećom  mogućom efikasnošću. Od 20. oktobra 2010. godine, i u Srbiji je dostupna verzija ETS4 koja predstavlja jedinstven softver za automatizaciju kuća i zgrada, odnosno njihovu kontrolu i upravljanje.

Novi ETS4 softver na praksi u KNX trening centru


Od sada ste i Vi u mogućnosti da krenete na KNX kurs namenjen električarima i elektrotehničarima, ukoliko ste od onih kojima je izgradnja i upravljanje pametnim objektima deo poslovne svakodnevice ili vizije. Imajte na umu da će Vam biti neophodna licenca za KNX standard, a to možete da obavite u KNX trening centru Vueko doo.

Pametne kuće su budućnost, ne samo građana, već i Vas koji ćete upravljati njima. Dakle, šta dobijate korišćenjem ovog novog softvera, odnosno ko može da Vam pomogne i kada su u pitanju i obuka, i prodaja opreme, i vavei vizualizacija?

KNX trening centar Vueko nudi Vam ne samo lepu priču o nečemu što Vam omogućava rad bilo gde u svetu, koje god kvalifikacije da imate, već i obuku koja se zasniva na ovom najnovijem čudu tehnologije.

Područja primene su raznovrsna:

 • Kontrola osvetljenja (šaltanje, zatamnjivanje, osvetljenje raspoloženja)
 • Senčenje i kontrola (roletne, žaluzine)
 • Grejanje, ventilacija, klimatizacija (zasebna kontrola temperature prostorije, kontrola radijatora, toplotna jedinica, kotlovi, hladnjaci, ventilatori...)
 • Pristup i bezbednost (prisustvo i otkrivanje, provale i požara i alarm, prisustvo simulacija; Panic prekidač)
 • Upravljanje energijom (potrošnja merenja, opterećenja, ...).
 • Funkcije udobnosti i inteligentno upravljanje u svim aplikacijama (centralna kontrola korisnika; kombinovani scenario, inteligentna kontrola procesa...)
 • Daljinska kontrola i daljinsko održavanje (npr. putem telefona ili Interneta)
 • Povezivanje na komplementarne ili periferne sisteme (bele tehnike, nadzor konzolama, Faciliti management, posvećen bezbednosti sistema, audio, multimedija, usluge...)
 • ...i još mnogo toga!
Obuka, kurs, profesionalno usavršavanje za električare i elektrotehničare


Poboljšanja

ETS4 je najnovija generacija ETS-a i samim tim direktan naslednik ETS3 softvera. U poređenju sa ETS3 mnoga su poboljšanja uvedena u ETS4, ovde možete pronaći mali podskup novih ili poboljšanih funkcija, u odnosu na ETS3:

Sistem

 • Podrška za sve popularne 32 i 64-bitne Windows® operativne sisteme
 • Upotreba najnovijih Windows® 2008 Server komponenti za ETS4 bazu podataka
 • Multi monitor podrška (PC ekrani)
 • Automatski update softvera


Korisnički interfejs: novi korisnički interfejs dizajniran sa poboljšanim tokovima posla (workflows); nove copy i edit  funkcije; definicija samokreirajućih dynamic pregleda (views); brzo traženje i zamena

Podaci održavanja: centralna baza podataka za skladištenje i za uređivanje sa više korisnika (Check In/Check out)

KNX sistem: puna upotreba 16 bita opsega grupnih adresa; slobodno strukturiranje grupnih adresa (više od 2 ili 3 nivoa)

KNX sistem konekcija: moguće još KNX sistem interfejsa po projektu (kao što i po liniji); paralelan download preko različitih KNX IP-spojnica (couplera)

Projektna dokumentacija: čuvanje dodatnih podataka direktno u projektu; poboljšane opcije za projekat dnevnik sa detaljnim opisom

Elaborati (projektne analize): više analiza sa bus/grup monitorom sa podesivim filterima i kriterijumima čuvanja

KNX trening centar i novi softver za upravljanje pametnim objektima


Efikasnost

Sa ETS4 Professional možete da realizujete svoje KNX projekte i uštedite 50% vremena i troškova u odnosu na ranije verzije ETS-a. Ovo je takođe potvrđeno od strane korisnika koji već rade sa ETS4 odnosno bili su podrška za vreme razvojne faze, kao testeri. Možete poboljšati svoju efikasnost sledeći nove i znatno poboljšane ETS4 funkcije: brži uvoz KNX projekta/proizvod podaci, brzo međuprebacivanje i pronalaženje KNX elementa kao što su objekti i grupne adrese, odvajanje stabla pretrage i pretragu liste, ugrađeni KNX uređaj parametar dijalog u ETS4 korisničkog interfejsa, mogućnost za Šetnja kroz svaki parametar dijalog sa samo jednim klikom, odvajanje administracije KNX bus interfejsa za KNX Monitori i ETS4, definisanje sopstvenog Dinamic pregleda (kao što su uređaji sa posebnim imenima i adresama), slobodne, a više od tri strukture grupa adresa, puna upotreba 16 bita prostora grupne adrese, projekat čarobnjak za brzo kreiranje građevinskih objekata, automatsko ažuriranje softvera u pozadini.

Naravno sve ETS3 već poznate funkcije su takođe dostupne u ETS4.

Bus pristup KNX sistemu

ETS3 već postojeći connection manager je ponovo optimizovan i jasno organizovan u ETS4. Sada imate mogućnost da prebacite KNX bus interfejs direktno u KNX bus monitor. Sve ETS3 poznate mogućnosti da se poveže sa KNX busom i dalje: USB, KNXnet/IP (Local intranet ili daljinski preko Interneta), RS232 (ako je podržan od strane operativnog sistema i PC hardver)

Projektna dokumentacija

Vaši klijenti će zahtevati da dostavite projektnu dokumentaciju visokog kvaliteta. Zahvaljujući ETS4 pravite kompletne informacije sa profesionalnim izgledom, potpuno automatski. Pored funkcija iz ETS3, ETS4 nudi nove funkcije kao što je čuvanje podataka o projektu direktno u bazi podataka (kao što su CAD crteži). Važni podaci neće biti izgubljeni za vreme trajana projekta. Poboljšani opis projekt istorije i štaviše, novi single device report je takođe deo novih funkcija.

Dijagnoza

Održavanje projekta je sve više i više važno. ETS4 vam pruža i nove mogućnosti u ovoj oblasti, kao što su: onlajn projekat dijagnoze instalacionih grešaka, fleksibilan KNX Bus/group monitor sa kontrolisanim mogućnostima snimanja i novi filter, odnosno okidač uslova i bus load screen.

Za detaljnije informacije o uslovima profesionalnog usavršavanja koje uključuje novi ETS4 softver na praksi u KNX trening centru kontaktirajte Vueko doo.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas