Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Hemijska čistionica PopS doo

Hemijska čistionica, hemijsko čišćenje, pranje, peglanje, bojenje i krojačke prepravke tekstilne, kožne i vunene odeće, rublja, zavesa, presvlaka. Više o firmi Hemijska čistionica PopS doo

Tehno Casa str - Bosch kuhinje

Ugradna tehnika Bosch - ugradne rerne, ugradne ploče, frižideri, aspiratori, mašine za pranje sudova, sudopere. Izrada kuhinja po meri i proizvodnja nameštaja. Više o firmi Tehno Casa str - Bosch kuhinje

Specijalističko dermatovenerološka ordinacija Derma Experta

Lečenje i dijagnostika kožnih i polno prenosivih bolesti, dermatokozmetološki tretman lica, dermoskopija mladeža, otklanjanje fibroma, patch test Više o firmi Specijalističko dermatovenerološka ordinacija Derma Experta

Zdravlje i lepota

Nove usluge stomatološke ordinacije Repić

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pored blistavog osmeha koji Vam obezbeđuju svojim stomatološkim uslugama, u ordinaciji Repić sada su na raspolaganju i uvećanje usana i zatezanje lica  hijaluronom, kao i dermaroleri za podmlađivanje kože lica i vrata. Nove usluge stomatološke ordinacije Repić doprineće da izgledate još privlačnije i da se osećate sigurno i samopouzdano, što donosi kvalitet na svim životnim poljima.

Uvećanje usana hijaluronom


Uvećanje usana hijaluronom

Postići punoću i željeni volumen usana mnogima je san. Hijaluronski fileri svakako su najsavremenije rešenje za uvećanje usana. Hijaluron je prirodna supstanca koja je sastavni deo vezivnog tkiva ljudske kože. Pomoću injekcija, hijaluron se aplicira u potkožno tkivo, vezuje za sebe vodu i na taj način povećava volumen.

Obzirom da je hijaluron prirodni sastojak kože, ovaj tretman je bezbedan, a reakcije na supstancu se retko javljaju. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana i traju oko godinu dana, a usne izgledaju puno, senzualno i prirodno.


Zatezanje lica hijaluronom

Hijaluronska kiselina jednako dobro deluje i za zatezanje lica bez skalpela. Hijaluron koji se unosi injekcijama pod kožu ublažava i oblikuje bore i brazde na licu i vratu i daje Važoj koži mladalački, jedar i zdrav izgled.

Dermaroleri i zatezanje licaDermaroleri

Za podmlađivanje kože lica i vrata, kao i uklanjanje raznih vrsta ožiljaka, strija, starenja kože, bora, proširenih pora i drugih nepravilnosti kože, izuzetno su delotvorni dermaroleri. Tretman se izvodi mikroiglicama koje izazivaju stvaranje novog kolagena u koži, nakon čega se pod kožu aplicira mezoterapijski koktel. Promene su vidljive već nakon prvog tretmana. Koža biva podmlađena, revitalizovana, čvršća, čistija i zategnutija.


Ukoliko Vas zanima uvećanje usana, zatezanje lica ili dermaroleri, ordinacija Repić Vam je na usluzi.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas