Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Baby shop Sandra sztr

Baby shop Sandra, butik garderobe i opreme za bebe i decu, maloprodaja i veleprodaja, fiksni pozicioner za bezbedno spavanje bebe, igračke za malu decu. Više o firmi Baby shop Sandra sztr

Salon kupatila H20 - Pro Trade doo

Najveći salon kupatila u Novom Sadu. Oprema za kupatila, keramičke pločice, granitna keramika, kupatilski nameštaj. Hidromasažne kade i kabine, vodokotlići. Više o firmi Salon kupatila H20 - Pro Trade doo

Prva privatna srednja optičarska škola Pašćan

Srednja optičarska škola Pašćan u Novom Sadu.Obrazovni profil mehaničar optike, tehničar optike, optičar optometrista. Nastava se odvija u školi u malim grupama Više o firmi Prva privatna srednja optičarska škola Pašćan

Za porodicu

Nova rođendaonica u Novom Sadu - popust do kraja aprila - 04.04.2016

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Blesavko, nova rođendaonica u Novom Sadu, do kraja aprila 2016. godine odobrava 25% popusta na cene rođendana! Ukoliko želite da proslava dečijeg rođendana prođe u sjajnoj atmosferi, sa animatorima - vaspitačima, u šarenom, veselom ambijentu prilagođenom najmlađima, sa puno zabavnim zanimacija i prijatnim kafićem za roditelje, požurite da na vreme rezervišete dečiji rođendan!

Rođendaonice, Novi Sad, popust


U ponudi je nekoliko rođendanskih paketa, a osnovni paket uključuje animatore, fotografisanje, CD sa slikama, sokiće za decu, pozivnice, žičaru. Rođendaonica vam može obezbediti kostime za decu, Face painting, pravljenje figura od balona, pa čak i kompletnu rođendansku dekoraciju, poput balona, natpisa Srećan rođendan itd. Na raspolaganju su i disko kugla i led osvetljenje u boji.

U delu rođendaonice gde se nalaze sprave za igru, pored tramboline, 3D lavirinta sa toboganima, vrteške, penjalica i žičare koja je poseban hit među najmlađima, klinci mogu da pevaju karaoke ili igraju igrice na x-box-u, kao i virtuelne igrice.

Sve zajedničke igre se osmišljavaju u skladu sa željama, temperamentom i uzrastom dece, a animatori su izuzetno kreativni. Revija kostimirane dece  je omiljena mnogim mališanima i posebno simpatična roditeljima.

Rođendaonica Blesavko, Novi Sad


Priuštite svojim klincima nezaboravnu zabavu i ujedno uštedite!

Požurite i rezervišite dečiji rođendan do kraja aprila, dok traje popust! Sve kontakt podatke, fotografije i više detalja o samoj rođendaonici, naći ćete na prezentaciji Blesavko - dečija igraonica i rođendaonica, Novi Sad.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas