Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija Dr Olja Kalem

Stomatološka ordinacija, stomatološke usluge, specijalnost ortodoncija. Estetska stomatologija, protetika, oralna hirurgija, dentalni turizam. Više o firmi Stomatološka ordinacija Dr Olja Kalem

Specijalistička ORL ordinacija Vega

Lečenje bolesti uha, grla i nosa. UZ štitaste žlezde, dopler krvnih sudova vrata. Dijagnostika i lečenje vrtoglavica i tinitusa, ispitivanje sluha. Više o firmi Specijalistička ORL ordinacija Vega

B-fit - ženski fitnes centar

Fitnes treninzi za žene: Kangoo Jumps, Aerial joga, Body forming, Funkcionalni trening, Pilates, Stott pilates, Insanity, Pump workout. Ženska teretana. Više o firmi B-fit - ženski fitnes centar

Za porodicu

Nova rođendaonica u Novom Sadu - popust do kraja aprila - 04.04.2016

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Blesavko, nova rođendaonica u Novom Sadu, do kraja aprila 2016. godine odobrava 25% popusta na cene rođendana! Ukoliko želite da proslava dečijeg rođendana prođe u sjajnoj atmosferi, sa animatorima - vaspitačima, u šarenom, veselom ambijentu prilagođenom najmlađima, sa puno zabavnim zanimacija i prijatnim kafićem za roditelje, požurite da na vreme rezervišete dečiji rođendan!

Rođendaonice, Novi Sad, popust


U ponudi je nekoliko rođendanskih paketa, a osnovni paket uključuje animatore, fotografisanje, CD sa slikama, sokiće za decu, pozivnice, žičaru. Rođendaonica vam može obezbediti kostime za decu, Face painting, pravljenje figura od balona, pa čak i kompletnu rođendansku dekoraciju, poput balona, natpisa Srećan rođendan itd. Na raspolaganju su i disko kugla i led osvetljenje u boji.

U delu rođendaonice gde se nalaze sprave za igru, pored tramboline, 3D lavirinta sa toboganima, vrteške, penjalica i žičare koja je poseban hit među najmlađima, klinci mogu da pevaju karaoke ili igraju igrice na x-box-u, kao i virtuelne igrice.

Sve zajedničke igre se osmišljavaju u skladu sa željama, temperamentom i uzrastom dece, a animatori su izuzetno kreativni. Revija kostimirane dece  je omiljena mnogim mališanima i posebno simpatična roditeljima.

Rođendaonica Blesavko, Novi Sad


Priuštite svojim klincima nezaboravnu zabavu i ujedno uštedite!

Požurite i rezervišite dečiji rođendan do kraja aprila, dok traje popust! Sve kontakt podatke, fotografije i više detalja o samoj rođendaonici, naći ćete na prezentaciji Blesavko - dečija igraonica i rođendaonica, Novi Sad.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas