Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Excalibur Language School

Škola engleskog jezika, tečajevi za decu i odrasle, pripremna nastava za polaganje Cambridge English Language Assessment ispita, poslovni engleski i prevod. Više o firmi Excalibur Language School

Moca inženjering doo - mašinski rezervni delovi

Izrada rezervnih mašinskih delova: zupčanici, osovine itd. Rezni alati: burgije, glodala, ureznici itd. Merni, brusni, dijamantski, električni i ručni alat. Više o firmi Moca inženjering doo - mašinski rezervni delovi

Poslastičarnica Slađana - izrada torti, kolača i peciva

Izrada torti i kolača po domaćim receptima od kvalitetnih sastojaka, bez veštačkih aroma i aditiva. Torte, sitni i komadni kolači, slatki sto, koktel pecivo. Više o firmi Poslastičarnica Slađana - izrada torti, kolača i peciva

Za porodicu

Nova rođendaonica u Novom Sadu - popust do kraja aprila - 04.04.2016

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Blesavko, nova rođendaonica u Novom Sadu, do kraja aprila 2016. godine odobrava 25% popusta na cene rođendana! Ukoliko želite da proslava dečijeg rođendana prođe u sjajnoj atmosferi, sa animatorima - vaspitačima, u šarenom, veselom ambijentu prilagođenom najmlađima, sa puno zabavnim zanimacija i prijatnim kafićem za roditelje, požurite da na vreme rezervišete dečiji rođendan!

Rođendaonice, Novi Sad, popust


U ponudi je nekoliko rođendanskih paketa, a osnovni paket uključuje animatore, fotografisanje, CD sa slikama, sokiće za decu, pozivnice, žičaru. Rođendaonica vam može obezbediti kostime za decu, Face painting, pravljenje figura od balona, pa čak i kompletnu rođendansku dekoraciju, poput balona, natpisa Srećan rođendan itd. Na raspolaganju su i disko kugla i led osvetljenje u boji.

U delu rođendaonice gde se nalaze sprave za igru, pored tramboline, 3D lavirinta sa toboganima, vrteške, penjalica i žičare koja je poseban hit među najmlađima, klinci mogu da pevaju karaoke ili igraju igrice na x-box-u, kao i virtuelne igrice.

Sve zajedničke igre se osmišljavaju u skladu sa željama, temperamentom i uzrastom dece, a animatori su izuzetno kreativni. Revija kostimirane dece  je omiljena mnogim mališanima i posebno simpatična roditeljima.

Rođendaonica Blesavko, Novi Sad


Priuštite svojim klincima nezaboravnu zabavu i ujedno uštedite!

Požurite i rezervišite dečiji rođendan do kraja aprila, dok traje popust! Sve kontakt podatke, fotografije i više detalja o samoj rođendaonici, naći ćete na prezentaciji Blesavko - dečija igraonica i rođendaonica, Novi Sad.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas