Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Fero-medika doo - spoljna rasveta

Proizvodnja rasvete: javna rasveta, fenjeri, lampioni. Mobilijar: česme, poštanski sandučići, klupe, stolovi za kafiće, korpe za otpatke, kovane ograde. Više o firmi Fero-medika doo - spoljna rasveta

Metalija doo - betonsko gvožđe i armaturne mreže

Betonsko gvožđe i armaturne mreže, binori. Prodaja betonskog gvožđa, armaturnih mreža i binora. Konkurentne cene i isporuka na adresu. Više o firmi Metalija doo - betonsko gvožđe i armaturne mreže

Vi & Vi - tehničko održavanje zgrada i održavanje higijene

Tehničko održavanje stambenih zgrada. Profesionalni predsednik skupštine stanara. Čišćenje zgrada, stanova i poslovnih prostora. Adaptacije stanova, popravke. Više o firmi Vi & Vi - tehničko održavanje zgrada i održavanje higijene

Praznici i slavlja

Nakit od zlata - pokloni za sve prilike

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Nakit od zlata nije poklon namenjen bilo kome. Zlato poklanjamo osobama koje su nam bliske srcu, ali i onima koje izuzetno poštujemo. Koji god da je povod poklanjanja, njime ćemo nedsvosmileno dati do znanja da nam je darivana osoba draga i posebna. Zato se može reći da je zlatan nakit poklon za sve prilike.

Pokloni za sve prilike


Nakit od zlata je savršen poklon za nju, ali i poklon za njega. To znači da je to podjednako prikladan poklon za devojku, ženu, drugaricu, sestru, mamu, druga ili momka. Kada se odabere kao poklon za decu, to je nešto što će oni čuvati celog života.

Zlatne minđuše, zlatne narukvice, zlatno prstenje, zlatni lančići i privesci, uvek su dobar izbor kada su u pitanju sledeće prilike:

  • poklon za rođenje deteta
  • poklon za krštenje
  • poklon za rođendan (a posebno poklon za punoletstvo)
  • poklon za diplomski
  • poklon za Novu godinu
  • poklon za Dan zaljubljenih
  • poklon za veridbu
  • poklon za godišnjicu veze ili braka
  • poklon za odlazak u penziju
Nakit od zlata


Zlatara Šandol predložiće Vam adekvatan zlatan nakit za svaku priliku i za svačiji ukus. Takođe, ovde možete pronaći i predivan srebrni nakit, ali i originalan nakit od kaučuka. Svake sezone očekuju Vas novi, drugačiji modeli.

Kad god Vam treba poklon za ženu ili poklon za muškarca, poklon za bebe i decu, poklon za mlade ili stare, nećete pogrešiti ako odaberete nakit od zlata zlatare Šandol.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas