Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka, pet shop i frizerski salon za pse. Lekovi i vitamini za životinje, hrana za kućne ljubimce, oprema, odeća i kozmetika za pse i mačke. Više o firmi Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija Dentateh

Stomatološke usluge sa snimanjem zuba, izrada zubne nadoknade i besplatan smeštaj za pacijente. Metalokeramički mostovi, akrilatne i metalne proteze, krunice. Više o firmi Zubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija Dentateh

Unikatni nakit Lili - izrada nakita

Izrada i prodaja unikatnog nakita. Unikatni nakit od drveta, kože, stakla, poludragog kamenja, žice itd. Unikatne ogrlice, minđuše, narukvice, prstenje. Više o firmi Unikatni nakit Lili - izrada nakita

Za lakše poslovanje

Nadogradnja noktiju IBD

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Nadogradnja noktiju IBD - UV gel. - Gelovi Američke kompanije IBD su formulisani od strane iskusnih hemičara, koje dalje usavršavaju timovi vrhunskih profesionalaca i edukatora. Svi IBD gelovi su slični po hemijskom sastavu i sadrže oligomer, akrilni ester monomer, foto-inicijatore i pigmente.

Nadogradnja noktiju IBG


IBD gradivni gelovi su gelovi guste viskoznosti koji se mogu koristiti za više namena. Sadrže silicijum-dioksid, koji omogućava izlivanje noktiju, lakši rad i kontrolu. IBD gradivni gelovi su samonivelišući i ne zahtevaju puno turpijanja. Unapređeni oligomeri omogućavaju potrebno nivelisanje i visok sjaj. Kontrolisano sušenje u UV lampi omogućava korisniku duži vremenski period potreban za savršeno oblikovanje nokta. IBD koristi specijalne formule akrilnih oligomera koji stvaraju adheziju. Gelovi su anti-alergijski i ne sadrže formaldehid i toluene. Ne žute, jer ne sadrže veliki procenat foto-inicijatora.

Nadogradnja noktiju IBD - Gel UV Set

IBD Gel set za početnike sadrži kompletnu liniju proizvoda koji su potrebni za pružanje usluge nadogradnje noktiju sa UV Gel tehnikom, kao i UV lampu od 9W.

Nadogradnja noktiju IBD - Gelovi u boji

Sjajne boje fantastičnih kombinacija koje popravljaju raspoloženje sa lakoćom kojom se lakiraju nokti. Ne treba više čekati da se lak osuši. Nakon što se gel u boji osuši pod UV lampom, on se neće razmazati, izbledeti ili krnjiti. Savršen za manikir, pedikir i nail art. Samonivelišući gel koji se može koristiti na svim veštačkim površinama.

Nadogradnja noktiju IBD - SOAK OFF gelovi u boji

IBD je nakon više godina istraživanja razvio novi Soak Off Gel System koji predstavlja dodatak već postojećim IBD gelovima, ali sa novom formulom, čiji gelovi su kristalno čisti, dugotrajni i obezbeđuju fantastično učvršćivanje prirodnih noktiju. Ovi revolucionarni gelovi daju noktima novu dimenziju sa izuzetnim rezultatima. Savršeno prijanjanje i završni sjaj.

Nadogradnja noktiju IBD - Acryl

Akrili Američke kompanije IBD su dizajnirani za raznoliku primenu, superiorno prijanjanje, postojane boje i lako održavanje.
IBD akrili se sastoje iz mešavine polimera koji stvaraju stabilnost potrebnu za rad na raznim temperaturama i kontrolu potrebnu za samonivelisanje. Ova formulacija takođe daje akrilu fleksibilnost, snagu i izdržljivost, eliminišući pucanje. Stabilizatori boje i inicijatori osiguravaju stabilnost boje i eliminišu stvaranje mehurića i žutenje. Kombinacija Akril praha i Grip monomera je stabilna hemijska reakcija, na koju ne utiču varijacije u temperaturi koje izazivaju kristalizaciju.

Nadogradnja noktiju IBD - Acryl u boji

Slatke, zanosne nijanse neon, svetlucavog i pastelnog akrila. Pustite vašoj mašti da vas vodi kroz novu kolekciju boja Out On The Town. Akril u boji se može koristiti za ukrašavanje noktiju, ali i kao zamena za lak za nokte.

Nadogradnja noktiju IBD - JUST GEL trajni lak

Nova dimenzija manikira za jače i lepše nokte sa 100% gelom u boji. IBD Just Gel Polish je mnogo jednostavniji, a snažniji i dolazi u preko 50 senzacionalnih nijansi, idealnih za svaku priliku.

Nadogradnja noktiju IBD - Lakovi za nokte

IBD Mini lakovi za nokte mogu se koristiti na prirodnim noktima ili kao dopuna IBD Just Gel Polish bojama između dva manikira ili pedikira. Uz veliki izbor IBD lakova za nokte pogodnih za svaku priliku, jedinstvena formula obezbeđuje dugotrajniju boju, visok sjaj i bolje prijanjanje.

Nadogradnja noktiju IBD - Glitter

Kolekcija gliter prahova Spactacular Sights predstavlja odličan dodatak prilikom ukrašavanja noktiju. Može se koristiti sa gelovima, kao i sa providnim akrilom, tako da vaši nokti mogu izgledati sjajni i moderni, bez obzira na tehniku koju koristite.

Nadogradnja noktiju IBD - Setovi gelova u boji

Avanture Vas, očekuju pošto IBD putuje oko sveta sa novom kolekcijom gelova u boji. Od Smaragdnog ostrva (Emerald Isle) do peska Sahare (Sahara Sand) svaka nijansa podseća na egzotičnu lokaciju po kojoj je dobila ime.

Nadogradnja noktiju IBD - Preparati za nadogradnju noktiju.

Ukoliko želite da unapredite uslugu nadogradnje noktiju, obezbedite vrhunske IBD proizvode u veleprodaji Alexandar cosmetics.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas