Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Štep dekor - tapetarska radnja

Tapetarske usluge, restauracija starog stilskog i klasičnog nameštaja. Tapaciranje nameštaja: fotelja, dvoseda, stolica. Autopresvlačenje. Stručno kosultovanje. Više o firmi Štep dekor - tapetarska radnja

Dermatovenerološka ordinacija Lugonja cosmedics

Dermatološki pregled i lečenje kožnih bolesti. Estetska dermatologija: laserski tretmani, mezoterapija, lipoliza. Dermoskopija, dermatohirurgija, medical spa. Više o firmi Dermatovenerološka ordinacija Lugonja cosmedics

Hostel NS Rental Studio

Prijatan smeštaj u neposrednoj blizini Novosadskog sajma dobro povezan autobuskim linijama. Hostel, jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe. Cene smeštaja. Više o firmi Hostel NS Rental Studio

Za porodicu

Muzička radionica za decu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Muzička radionica za decu DO RE MI ima za cilj da, kroz igru i druženje, polaznici naprave prve muzičke korake. Muzičko putovanje započinje izvođenjem kompozicija različitih muzičkih sadržaja i karaktera, u cilju stvaranja svesti o emociji koju prenosi muzika.

Časovi violine, gitare, harmonike, VirtualniGrad


Pažljivo osmišljenim programom, najmlađi uzrast - muzičko zabavište (od 5 godina), upoznaje se sa osnovnim muzičkim veštinama i znanjima. U prvoj godini intenzivno se radi ritam, intoniranje tonova, sviranje i pevanje,  kao i upoznavanje sa različitim muzičkim instrumentima.

U drugom ciklusu, akcenat se stavlja na potpuno muzičko opismenjavanje polaznika i obuku na odabranom instrumentu. Časovi su individualni, ili u manjim grupama (2-5 učenika). U okviru Muzičke radionice, mogu se pohađati:

  • časovi violine
     
  • časovi gitare
     
  • časovi sintisajzera (klavijature)
     
  • časovi harmonike

Sa prvim naučenim notama počinju javni nastupi, koji predstavljaju sastavni deo daljeg muzičkog usavršavanja. Na ovaj način, deca počinju da grade koncertno iskustvo, razvijaju kreativnost i kao takvi, veoma brzo i lako napreduju.

Neka i Vaše dete na najkreativniji način zavoli muziku i dobije osnovu za dalje bavljenje muzikom, na časovima koje organizuje Muzička radionica za decu DO RE MI.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas