Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zlatara Šandol sztr

Izrada i popravka nakita od zlata i kaučuka. Burme za venčanje. Zlatne ogrlice, narukvice, lančići, prstenje, minđuše. Bušenje ušiju. Otkup nakita. Više o firmi Zlatara Šandol sztr

Studio za tetoviranje American way

Tattoo i piercing studio u Novom Sadu. Profesionalno tetoviranje i body piercing nosa, pupka, jezika, obrva. Trajna šminka obrva i usana (permanent make up). Više o firmi Studio za tetoviranje American way

Marin svet - radionica za hrono peciva i mini koktel peciva

Domaći hrono proizvodi. Hrono hleb, hrono peciva, hrono grickalice, hrono pizza, hrono doručak, hrono slatkiši. Bezglutenski proizvodi, pecivo od belog brašna Više o firmi Marin svet - radionica za hrono peciva i mini koktel peciva

Mobilni svet

Motorola Moto Z Play + Moto Mods

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Motorola Moto Z Play smartphone je lansiran na tržište u avgustu 2016. godine. Ovaj pametni telefon sadrži ekran osetljiv na dodir, sa dimenzijama 156,40 x 76,40 x 6,99 i rezolucijom od 1080 x 1920 piksela i 403 piksela po inču.

Motorola Moto Z_Play mobilni telefon

Motorolu Moto Z Play pokreće 2GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 625 procesor i dolazi sa 3GB RAM memorije. Mobilni telefon sadrži 32GB interne memorije koja se može proširiti do 2000GB preko microSD kartice. Što se tiče kamere, telefon poseduje 16-megapiksela primarnu kameru na zadnjoj strani i 5 megapiksela na prednjoj strani za selfi.

Motorola Moto Z Play i Moto Mods futrole

 

Motorola Moto Z Play koristi Android 6.0.1 operativni sistem koju pokreće 3510mAh baterija koja se ne vadi i traje do 50 sati. Aparat je težak 165 grama.

Motorola Moto Z Play je dual SIM (GSM i GSM) smartpfon koji prihvata nano karticu. Opcije povezivanja uključuju Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC, USB OTG, slušalice, 3G i 4G (sa podrškom za Band 40 koju koriste neke LTE mreže u Indiji). Senzori na telefonu uključuju kompas magnetometar, senzor blizine, akcelerometar, senzor ambijentalnog osvetljenja i žiroskop.

Uz Moto Mods™, vaš Moto Z Play telefon momentalno postaje filmski projektor, profesionalni fotoaparat, tranzistor sa odličnim zvukom ili moćni punjač baterije. Samo treba da izaberete jednu od pet Moto Mods™ futrola, u zavisnosti od vaših potreba i želja. Dostupan je veliki izbor materijala i boja maske za telefon.

Više detalja pogledajte na zvaničnom Motorolinom sajtu:
https://www.motorola.com/us/products/moto-z-play


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas