Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

ViP Physical - ambulanta za fizikalnu medicinu

Fizikalni pregled, fizikalna terapija,kineziterapija, terapeutska, relaks i sportska masaža, shockwave terapija, HILT laserska terapija, funkcionalni trening, Više o firmi ViP Physical - ambulanta za fizikalnu medicinu

Stomatološka ordinacija Marta Hess

Stomatološka ordinacija, besplatni pregledi, lečenje zuba najsavremenijim aparatima i materijalima. Estetska i dečija stomatologija, ortodoncija, protetika. Više o firmi Stomatološka ordinacija Marta Hess

Tri sove - produženi boravak za školsku decu

Privatni produženi boravak za školsku decu od 1. do 4. razreda osnovne škole, u Novom Sadu, na Limanu 2. Škola stranih jezika. Pomoć oko izrade domaćih zadataka Više o firmi Tri sove - produženi boravak za školsku decu

Moda

Mornarski stil - hit leta

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Nikad demode, uvek prisutan u letnjim kolekcijama, ali ove godine poseban hit - mornarski stil odevanja ponovo osvaja modne piste, ulice, šetališta, gradske i morske plaže i noćne klubove. Večna plavo-bela kombinacija, sa ponekim detaljima u crvenoj ili zlatnoj boji, očarava pripadnice nežnijeg pola, jednako kao i pre 60 godina.
Mornarska moda, mornarski stil
Ima li šta ljupkije od mornarske haljinice, koja leprša oko preplanule kože i budi asocijaciju na more? Ima ih u različitim modelima i nijansama, pa je birajte prema nameni. Za dnevna druženja odaberite mornarske haljine od lakih, prozračnih materijala, za večernje izlaske materijal može biti teži, sjajniji, a kroj elegantniji. Ne mora cela haljina biti teget-bela, dovoljan je samo uzorak, koji će Vašoj odevnoj kombinaciji dati dašak leta.

Da li Vas mornarska majica podseća na detinjstvo? Osvežite uspomene i nabavite interesantnu, mladalačku mornarsku majicu sa printom. Mornarske majice postoje i u drugim bojama, pa, ukoliko teget i plava nisu Vaši favoriti, možete naći svoju omiljenu boju iskombinovanu sa belim prugama.

Za potpuni pogodak, odaberite prave mornarske pruge, za manje upadljivu varijantu, kombinujte bele pantalone ili suknju sa tamno plavom tunikom. Efekat koji mornarski stil izaziva je jednostavnost i elegancija, sa dozom mladosti i snage, koju poseduju mornari. Zato je odeća inspirisana mornarskim uniformama pogodna za posao, za posetu prijateljima, neobavezno čavrljanje u kafiću, ali i za svečane event-e.
Mornarske haljine, mornarske majice
Mornarska moda se preselila i na modne asesoare - lako ćete naći prugaste letnje patike, baletanke ili sandale, kao i veliku torbu mornarskog dezena. Čak, ne morate kupovati novu odeću - sigurno imate jednostavnu belu ili tamno plavu haljinu, koju uz pomoć dobrih detalja i malo mašte, možete pretvortiti u interesantan komad, koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Teget haljina klasičnog kroja, osvežena belim ili zlatnim nakitom, pa čak i crvenim kaišem i ešarpom, pun je pogodak za dame od stila. Velike bele naočare za sunce i laki, svetli šešir, modni su dodaci koji će od Vas napraviti pravu filmsku divu. A što je još važnije, mornarska moda Vam vraća dobro raspoloženje i osmeh na lice.

Zato, istražite koje su prugaste stvarčice zauzele mesto u izlozima ovog leta i obavezno prekopajte orman i nađite možda već zaboravljene teget-bele detalje. Mornarski stil uvek će Vam stvoriti osećaj uzbuđenja koji izazivaju more i putovanja! Obucite se u večnu letnju kombinaciju, osmeh na lice i dignite sidro!

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas