Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Tefter doo - knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija, knjigovođstvo, knjigovodstvene usluge i vođenje knjiga. Osnivanje radnje, prijava i odjava radnika, plate i naknade... Više o firmi Tefter doo - knjigovodstvena agencija

Fit group - servis za održavanje higijene

Servis za profesionalno održavanje higijene poslovnog prostora, svakodnevno i generalno čišćenje, zaštita tvrdih podova, skidanje grafita i zaštita fasade. Više o firmi Fit group  - servis za održavanje higijene

Rođendaonica Dečije ćoše

Rođendaonica Dečije ćoše je rođendaonica za decu, tinejdžere i odrasle, sa opuštenom i otkačenom atmosferom, rok i disko muzikom. Rođendaonice Novi Sad. Više o firmi Rođendaonica Dečije ćoše

Za lakše poslovanje

MobIR M8 - merenje mikroklime

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

MobIR M8 predstavlja globalnu prekretnicu u napretku IC tehnologije, to je poslednja inovacija od Guide Infrared-a, koji uvek radi sa inovativnim emocijama. Guide predstavlja M8 koji dostiže karakteristike, do nedavno ekskluzivno rezervisane za najnaprednije IC kamere. 50 Hz-na brzina obnavljanja slike? CMOS veličine 2 Mpiksela? Ekran osetljiv na dodir? Automatski fokus? Snimanje IC videa? Šta god da očekujete od termografske kamere, M8 vas zadovoljava svojom kompaktnošću, robustnošću, tačnošću, efikasnošću, pouzdanošću i dostupnošću.
Robustan dizajn

Magnalijumsko kućište je daleko robustnije i otpornije na šokove u poređenju sa drugim vrstama plastike. Inteligentan dizajn ugrađenog sočiva omogućava sveukupnu zaštitu preciznoj optici, čak i u slučaju slučajnog ispuštanja na pod. Unikatni AGT nudi dvostruku zaštitu osetljivoj optici i detektorima u modu off-isključeno i modu-spavanja. Opcionalna gumena obloga omogućava dobru zaštitu za sve oštre uglove kamere.

Elegantna vizija

Sa praktičnim i inovativnim dizajnom, MobIR M8 osvežava tradicionalne ideje o infracrvenoj kameri. To je instrument nalik mobilnom telefonu, mali u Vašoj ruci, integrisan sa naprednom infracrvenom tehnologijom.

AGT® - Auto Gate Technology

Inovativni auto gate, ne funkcioniše samo kao šater-zatvarač, nego i kao pokrivač sočiva. Oslobođen svih ometajućih toplotnih radijacija, kojoj je uzrok unutrašnja elektronika i optika, inteligentni spoljašnji zatvarač isporučuje najjasniju i uniformnu prezentaciju slike, a takođe i najstabilnije i najtačnije očitavanje temperature. Istovremeno, on se automatski zatvara u modu spavanja i off-isključenja, obezbeđujući dvostruku zaštitu osetljivoj optici i detektorima.

Jedinstveno držanje u ruci i lak rad

Nastavljajući klasični oblik nalik mobilnom telefonu i jedinstveni dizajn spljoštenog telefona, M8 je ergonomski dizajniran za komforniji rad. Malo u ruci telo kamere i LCD sa podesivim uglom, Vam omogućavanju da dosegnete bilo koji teško dostupni ugao, dok se temperaturne abnormalnosti nemaju gde sakriti. 

Snimanje živog videa

Snimanje živog videa na kameri, ili na PC-u preko USB2.0 pomaže pamćenju kontinualnih temperaturnih promena mete, što je idealno za različite aplikacije stacionarnog monitoringa.

Automatsko snimanje

Ako je neophodno, slika će automatski biti hvatana u opcionalnim intervalima od 15 sekundi, 30 sekundi, 60 sekundi i 5 minuta. Sa ovom funkcijom kamera se, u svrhu monitoringa u realnom vremenu, može montirati na tronožac.

Automatski fokus za IC i vizuelnu sliku

Funkcija automatskog fokusa je adaptirana u IC kameru 160x120 piksela. Jednostavnim pritiskom jednog dugmeta, obe čista infracrvena i vizuelna slika mogu biti fokusirane.

5 modova rada

Dugmići? Ekran osetljiv na dodir? W/T točkić? USB2.0 interfejs sa infracrvenim daljinskim upravljačem? Možete birati, koji god tip volite. Ovih 5 modova rada čine rad sa kamerom lakim i brzim.

CMOS veličine 2.0 Megapiksela

Integrisani CMOS velike rezolucije, isporučuje ekstremno jasnu vizuelnu sliku, pomoć kod jasnije i bolje fuzije slike, tačno pronalaženje potencijalnih problema.

Tehnologija IC fuzije

Guide-ova tehnologija Termalne (IC) Fuzije dozvoljava vam da preslikate termalnu sliku direktno na odgovarajuću vizuelnu sliku. To će Vam pomoći da identifikujete gde je tačno problem i dati Vam rešenja.

Ekran osetljiv na dodir

Unikatni ekran osetljiv na dodir omogućava znatno naprednije i komplikovanije analize nego što će sa dugmićima ikada biti moguće. Pored tradicionalnog fiksiranog kruga, ili pravougaonika, olovka za pisanje po ekranu osetljivom na dodir (tačpen), Vas vodi da crtate bilo koji nepravilni oblik, koji termalna meta pokriva, pomažući Vam da dobijete najuniformnije i najtačnije merenje.

Softver Guide IrAnalyzer®

Besplatni softver, Guide je sa prijateljskim interfejsom i kompatibilan sa Microsoft-ovim operativnim sistemom. On vam omogućava da smeštate i analizirate infracrvene slike i video zapise. Uključene su mnoge napredne funkcije, kao šte je obrada slike, termalna fuzija, sve vrste analiza, automatsko generisanje izveštaja u Microsoft-ovom Excel-u, ili Word-u itd. Višejezičke mogućnosti dozvoljavaju vam da izaberete jezik sa kojim ste najviše familijarni. 4-satno super dugo vreme rada. Super dugo vreme rada osigurava neprekidni visokoefikasni rad, bez brige oko neprijatnosti, uzrokovane nestankom napajanja.

Instrument za merenje parametara mikroklime možete pronaći u Aleksandar Inženjeringu.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas