Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Optronics doo - Kaspersky antivirus i umrežavanje

Antivirus softver Kaspersky - antivirusna zaštita računara. Umrežavanje računara, fiber optičke komunikacione mreže. Softveri Acronis, Cryptzone i Infowatch. Više o firmi Optronics doo - Kaspersky antivirus i umrežavanje

Advokatska kancelarija Žigić

Advokatska kancelarija u Novom Sadu, čiji je vlasnik i osnivač advokat Dane Žigić. Advokatske usluge, pravna pomoć, zastupanje pravnih i fizičkih lica. Više o firmi Advokatska kancelarija Žigić

Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija

Elitna škola nudi različite obrazovne profile: ekonomski, carinski, turistički, trgovinski, pravni, finansijski tehničar i trgovac. Više o firmi Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija

Za lakše poslovanje

Merni, brusni i dijamantski alati

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Merni, brusni i dijamantski alati koji se koriste u pojedinim tehnološkim operacijama u velikoj meri utiču na kvalitet, brzinu i lakoću obavljanja posla, ali i na krajnji rezultat. Stoga, ovi alati zahtevaju ispravnost, sigurnost i kvalitet. Prodaja mernog, brusnog i dijamantskog alata, ali i svih drugih alata koji Vam mogu zatrebati, delatnost je firme Moca Inženjering.

Merni alat


Ova firma će Vam ponuditi vrhunski alat za merenje dužine, ugla, trvrdoće, hrapavosti i ostalih osobina. Merni alat koji je u asortimanu firme Moca Inženjering je sledeći: pomična merila, mikrometri, dubinometri, visinomeri, merni satovi, subitori, merni stalci i dr. Proizvođači mernog alata su Kern i Preisser-Horex iz Nemačke.

Ukoliko je Vašoj delatnosti potreban alat za brušenje i poliranje, naručite brusni alat, koji podrazumeva rezne i brusne ploče, brusno tocilo, polifan i dr. Proizvođači brusnog alata su Klingspor i Pferd  iz Nemačke, kao i Iba iz Ade.

Dijamantski alat


Kvalitetan alat za obradu kamena takođe je lako dostupan. Dijamantski alat  koji možete nabaviti na ovom mestu su: dijamantska tocila, dijamantske rolete, dijamantski poravnjivači nemačkog proizvođača Pferd.

Ova firma je rukovođena visokostručnim kadrom iz oblasti proizvodnog mašinstva, i odlikuje je višegodišnje iskustvo. Pored pomenutog, u asortimanu firme su i rezni, ručni i električni alati.

Ukoliko Vas zanima merni, brusni i dijamantski alati, pozovite Moca Inženjering.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas