Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Medikdent NS - stomatološka ordinacija, ultrazvuk glave i vrata:
Medikdent NS - stomatološka ordinacija, ultrazvuk glave i vrata
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Medikdent NS - stomatološka ordinacija, ultrazvuk glave i vrata Novi Sad

Adresa:
Bulevar Cara Lazara 52,
21000 Novi Sad
Telefoni:
063 53...Klik za prikaz celog broja
021 54...Klik za prikaz celog broja

http://medikdent.com
Specijalistička stomatološka i maksilofacijalna ordinacija, estetska i rekonstruktivna hirurgija, protetika. Lečenje tumora glave i vrata, biopsija i ultrazvuk.
Kliknite za veću sliku - Specijalistička maksilofacijalna ordinacija
Specijalistička maksilofacijalna ordinacija
Kliknite za veću sliku - dr Bojan Pejaković, maksilofacijalni hirurg
dr Bojan Pejaković, maksilofacijalni hirurg
Kliknite za veću sliku - Estetska stomatologija
Estetska stomatologija
Kliknite za veću sliku - Protetika i sanacija bezubosti
Protetika i sanacija bezubosti
Kliknite za veću sliku - Mini implanti - za stabilnost proteza
Mini implanti - za stabilnost proteza
Kliknite za veću sliku - Implantologija, ugradnja implantata
Implantologija, ugradnja implantata
Kliknite za veću sliku - Beljenje zuba primenom lasera
Beljenje zuba primenom lasera
Kliknite za veću sliku - Parodontologija i ortodoncija
Parodontologija i ortodoncija

Bili ste u situaciji da Vas boli zub. Radite do kasno i ne možete da stignete da ostavite knjižicu kod sestre i Vaš stomatolog neće da Vas primi. Ili ste primetili neke promene na koži lica ili vrata, ali potrebno je da zakažete ultrazvuk pljuvačnih žlezda, limfnih čvorova ili limfne žlezde i pri tom čekate nekoliko meseci da dođete na red. Možda ste nehotice povredili mladež ili zakačili bradavicu, a nigde ne žele da Vam to saniraju bez uputa, bez zakazivanja, bez gomile potpuno nepotrebnih pitanja i zaključaka koji mogu samo da Vas uplaše...

Specijalistička ordinacija za maksilofacijalnu hirurgiju i stomatologiju Medikdent NS pruža dijagnostičke i terapijske procedure za kompletno zbrinjavanje glave i vrata. Ordinacija se sastoji iz dve ambulante i operacione sale.

Stomatološka ordinacija Medikdent NS u kojoj rade specijalisti maksilofacijalne hirurgije je mesto gde ćete obaviti kompletan pregled i dobiti predlog kako lečiti oboleli zub ili, pak, dobiti dijagnozu ukoliko je u pitanju nešto ozbiljnije.


PROTETIKA

Zaista više nema opravdanja da bilo ko ne učini nešto povodom svoje bezubosti. Savremeni materijali u protetici omogućavaju izuzetne uslove za rehabilitaciju zuba.


IMPLANTOLOGIJA

Zubni implanti vrše kako zdravstvenu, tako i estetsku funkciju. To što ne možete da se nasmejete biće manji problem od onoga koji može da Vam ugrozi zdravlje. Nedostatak i nefunkcionalnost zuba i vilice, utiče na čitav digestivni sistem, a ne samo na lepotu Vašeg lica. Ugradnja implantata se obavlja u lokalnoj anesteziji, onoj koja se koristi i kada popravljate zub, pa ne treba da se plašite.


BELJENJE ZUBA LASEROM

Oni koji su beleli zube, reći će Vam da to ne činite. I potpuno su u pravu, jer imaju vrlo neprijatna iskustva. Sigurno su Vam rekli da posle beljenja ostaje bol, kao i osetljivost zuba na toplo i hladno. Osim toga, metode koje se primenjuju često oštećuju zube. Vodeći se principom ne naškoditi organizmu, u ordinaciji Medikdent NS primenjuje se sistem ZOOM koji se dugi niz godina primenjuje u SAD. Beljenje zuba laserom, odnosno fotonskim gelom, daje i do 44% bolje rezultate nego neke druge metode.


PARODONTOLOGIJA I ORTODONCIJA

Parodontopatija ili parodontoza je najčešća bolest čovečanstva u 21. veku. Savremeni materijali,  kao što je veštačka kost, omogućavaju da se nadoknadi gubitak zuba, koji je nastao usled progresije ove neprijatne bolesti, a da se vrati zdrav i lep osmeh na lice. Takođe, nema potrebe da patite ni zbog ostalog. Ortodoncija popravlja nepravilan zagrižaj ili deformitet lica i vilice.


PROFILAKSA I RAD SA DECOM

Profilaksa podrazumeva ili sprečavanje oboljenja ili sprečavanje pogoršanja stanja. Vrlo uspešno se, već godinama, kod dece obavlja zalivanje fisura kao preventiva u borbi protiv karijesa.


ESTETSKA I REKONSTRUKTIVNA STOMATOLOGIJA

Ako imate vragolasto dete ili, pak, Vi nemate nikada mira, dogodiće se neka povreda. A, da i ne govorimo o nesrećama u kojima vrlo lako stradaju glava i vrat. Nekako su najčešće na udaru zubi, a ponekad je prosto nemoguće intervenisati ili samo zakrpiti štetu. Zato je potrebno da se izvrši rekonstrukcija zubnog tkiva da biste ponovo imali, ne samo lepo lice, već i funkcije zuba i vilica.

Detaljnije informacije o specijalističkim i hirurškim uslugama potražite na stranici Ordinacija maksilofacijalne hirurgije.

U Specijalističkoj ordinaciji za maksilofacijalnu hirurgiju i stomatologiju obavljaju se i ultrazvučni pregledi vrata i glave. Više o njima možete saznati na stranici Ultrazvuk vrata i glave.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 68
Ukupno: 19586
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas