Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija Medicodent

Stomatološke usluge: dečija stomatologija, implantologija, zubna protetika, ortodoncija, lečenje parodontopatije, estetska stomatologija. Dr Branislav Bajkin. Više o firmi Stomatološka ordinacija Medicodent

Anafarm d.o.o. Beograd - proizvodnja dijetetskih suplemenata

Proizvodnja dijetetskih suplemenata i dijetetske hrane. Dijetetski suplementi - dodaci ishrani, vitamini i minerali. Kapsuliranje, tabletiranje i pakovanje. Više o firmi Anafarm d.o.o. Beograd - proizvodnja dijetetskih suplemenata

Poslastičarnica Slađana - izrada torti, kolača i peciva

Izrada torti i kolača po domaćim receptima od kvalitetnih sastojaka, bez veštačkih aroma i aditiva. Torte, sitni i komadni kolači, slatki sto, koktel pecivo. Više o firmi Poslastičarnica Slađana - izrada torti, kolača i peciva

Za porodicu

Medicinska laboratorija - popusti

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kad god Vam budu trebale usluge medicinske laboratorije u Novom Sadu, Lin Lab će Vam izaći u susret. Ova medicinska laboratorija ne samo da obavlja sve analize iz oblasti bakteriologije, virusologije, biohemije i imunologije, već može da Vam ponudi i brze testove, sa rezultatima za 15 minuta, kao i specifične testove koji se retko gde obavljaju.

Medicinska laboratorija, popusti


Kako bi Vam omogućili da pri obavljanju više testova uštedite, u laboratoriji Lin Lab Vam odobravaju popuste! Dovoljno je da napomenete da ste do njih došli preko VirtualnogGrada i ostvarićete:

  • 20% popusta na uretralni ili cervikalni bris+hlamidija+ureamikoplazma
  • 20% popusta na koprokultura+gljivice+paraziti+ciste protozoa

Pored toga, u ovoj laboratoriji se antibiogram ne naplaćuje dodatno, a svakog petka možete obaviti besplatan mikološki pregled pregled na gljivice! Cene laboratorijskih analiza u Lin Lab-u su, inače, najpopularnije u gradu.

Vrlo je verovatno da Vam se dogodilo da ste nestrpljivi i da biste voleli da Vam se rezultati što pre rastumače, a u Lin Lab-u nećete ostati bez odgovora. S obzirom da laboratoriju vodi lekar, koji i radi sa pacijentima, moguće je dobiti očitavanje rezultata i savet lekara i pre nego što odete kod specijaliste. Upravo je odnos prema pacijentima i najveći razlog zbog kojeg se vraćaju u Lin Lab.

Kako biste dobili brze i tačne rezultate uz tumačenje, a ujedno i uštedeli, kada Vam zatrebaju usluge medicinske laboratorije, kontaktirajte Lin Lab.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas