Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Adresa: Cara Dušana 50, 21000 Novi Sad
Telefon: 021 66 12 602


MEBL ŠTOFOVI

Moderno opremanje enterijera podrazumeva usklađivanje nameštaja, zavesa i tapeta, ali i ostalih detalja. Iz tog razloga, u ponudu salona Firange svrstani su i mebl štofovi za nameštaj,  istog dizajna kao i zavese i tapete. Kombinacija dva elementa sa istim uzorkom (za upadljiviji efekat, čak, sva tri) učiniće Vaš prostor savršeno skladnim i izbalansiranim.

Opremanje enterijera, mebl štofovi za nameštaj.


Mebl štofovi su izuzetnog kvaliteta, vrlo prilagodljivi Vašem enterijeru. U ponudi je velika paleta mebl štofova iz cele Evrope, različitih boja i dezena. Mebl štofovi su od prirodnih materijala, poliestera ili mešavine, a postoje u dve dimenzije: širine 1,40m i 2,80 m.

Posebno dizajnirani, mebl štofovi za stilski nameštaj, uneće dašak luksuza u Vaš elegantni enterijer.

Za sve koji imaju dvorište, preporučuju se nepromočivi mebl štofovi za baštenske garniture i bazenske ležaljke, od impregniranog platna.

Postoje i nezapaljivi mebl štofovi, koji pospešuju sigurnost Vašeg doma, kancelarije ili ugostiteljskog objekta.

Pre nego što se obavi prodaja mebl štofova, stručnjaci iz salona Firange praktikuju izlazak na teren sa uzorcima, što će Vam pomoći da napravite pravilan odabir, uz pomoć njihovih saveta i mišljenja.

Firange doo - parketi i podoviPARKETI I PODOVI

Parketi i podovi salona Firange su već nadaleko poznati po kvalitetu i dizajnu. To su podovi poznatog svetskog brenda Tarkett, koji se koriste u rezidencijalne i komercijalne svrhe. Tarkett parketi i podovi predstavljaju osnovu jednog objekta, i zbog toga su svrsishodni, kvalitetni i elegantno dizajnirani.


Da biste pogledali celokupnu delatnost salona, sa posebnim fokusom na zavese, draperije, garnišne i sisteme za zavese, idite na stranicu Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi.


Ukoliko želite da nabavite prelepe, moderne tapete za kuću i stan ili tapete za kafiće, restorane i hotele, više informacija naći ćete na stranici Tapete za zidove.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas