Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Moca inženjering doo - mašinski rezervni delovi

Izrada rezervnih mašinskih delova: zupčanici, osovine itd. Rezni alati: burgije, glodala, ureznici itd. Merni, brusni, dijamantski, električni i ručni alat. Više o firmi Moca inženjering doo - mašinski rezervni delovi

Just In - salon venčanica

Salon venčanica u Novom Sadu. Venčanice Justin Alexander, za savremene devojke sa stilom. Prodaja i iznajmljivanje venčanica. Prateća oprema za venčanje. Više o firmi Just In - salon venčanica

Gentlemen – kafe restoran

Kafe restoran u Novom Sadu. Vrhunska hrana i piće po pristupačnim cenama. Idealan za poslovne sastanke, druženja i porodični ručak. Organizacija proslava. Više o firmi Gentlemen – kafe restoran

Za lakše poslovanje

Mašine za održavanje higijene poslovnih prostora

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kojom god delatnošću da se bavite, neophodne Vam je neka od mašina za održavanje higijene. U bogatu ponudu Pegaz Centra spadaju mašine za visokopritisno pranje, usisivači, hidrousisivači, industrijski usisivači, mašine za pranje i ribanje tvrdih podova, mašine za pranje tepiha, mašine za metenje, automatske perionice, spreyeri za šamponiranje i generatori pare, renomiranih proizvođača proizvođača Karcher, Lavor, Kranzle i Villager.

Aparati za pranje i čišćenje, Pegaz Centar


Prodaja aparata za održavanje higijene

Prodaja aparata za održavanje higijene poslovnih prostora, kao i servisiranje ovih aparata, posao je kojim se dugi niz godina veoma uspešno bavi Pegaz Centar. Kod njih u prodaji se, pored najkvalitetnijih aparata za čišćenje, nalaze i orginalni rezervni delovi i dodatna oprema za mokro peskiranje i odgušivanje cevi, unutrašnje pranje buradi i cisterni i oprema za dezinfekciju.

Servisiranje mašina za pranje i čišćenje poslovnog prostora

Pored servisiranja aparata marki Karcher, Lavor, Kranzle i Villager, ovde se obavlja i servisiranje mašina za pranje i održavanje higijene drugih proizvođača. Servis aparata za pranje i održavanje higijene je brz i pouzdan, a koriste se originalni rezervni delovi. Njihovom servisnom mrežom pokrivena je cela teritorija Srbije.

Bilo da vodite sopstvenu agenciju za čišćenje, posedujete autoperionicu ili tepih servis ili su Vam aparati za čišćenje i pranje potrebni za održavanje higijene u Vašoj firmi, u asortimanu Pegaz Centra ćete sigurno naći opremu za čišćenje koja Vam je potrebna. Preko 2.500 zadovoljnih komitenata dokaz je uspešne saradnje sa ovom firmom i njihove usluge na visokom nivou.

Ukoliko su za Vaš poslovni prostor potrebne nove ili servisirane mašine za održavanje higijene, kontaktirajte Pegaz Centar.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas