Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Sintelon doo - proizvodnja i prodaja tepiha

Proizvodnja i prodaja tepiha, tepisi modernih dezena, čupavi ili meki, minimalistički ili tradicionalni dizajn. Tepisi od zida do zida za hotele i restorane. Više o firmi Sintelon doo - proizvodnja i prodaja tepiha

Prevodilačka agencija Haisent

Prevodilačka agencija Haisent, u Novom Sadu. Prevod sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski jezik. Prevod ugovora, pravnih tekstova, zakona, transkript. Više o firmi Prevodilačka agencija Haisent

Club Reset

Club Reset u Sremskoj Kamenici, mesto za obeležavanje važnih događaja i posebnih trenutaka koji se pamte. Venčanja, krštenja, rođendana, korporativni događaji. Više o firmi Club Reset

Moda

Maryna Linchuk

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Maryna Linchuk je beloruska manekenka ruskog porekla. Pojavljivala se na naslovnim stranicama italijanskog i portugalskog časopisa Vogue.

Njeno ime (Maryna) je u izvornom obliku bilo Marina, sve dok je nisu otkrili modni agenti na koledžu u Rusiji. Linchukova je dobila pasoš od ruske vlade, koja je pogrešno napisala njeno ime u obliku Maryna, nakon čega je počela koristiti to ime.

Zajedno sa Matom Gordonom i Valeriom Garciom, Linchukova  je jedno od lica Escada Moon Sparkle mirisa, poznatog pod nazivom Simone. Takođe je i lice Miss Dior Cherie parfema za jesen / zimu 2008. godine.

Pojavljivala se na reklamama za Versace, Donna Karan, Dior, Gap, Kenneth Cole, Escada, Dolce & Gabbana i Maks Mara. Mogli ste je videti i na modnom događaju Victoria’s Secret 2008. godine.

Maryna se često pojavljuje i na modnim pistama, i to kod dizajnera poput Derek Lam, Givenchy, Gucci, Michael Kors i Christian Lacroix.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas