Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Pedijatrijska ordinacija dr Jelisavac

Pedijatrijska ordinacija vrši pedijatrijske preglede, kao i usluge pulmologa, psihologa, fizijatra, hirurga, neurologa, endokrinologa, dermatologa itd. Više o firmi Pedijatrijska ordinacija dr Jelisavac

Specijalističko dermatovenerološka ordinacija Derma Experta

Lečenje i dijagnostika kožnih i polno prenosivih bolesti, dermatokozmetološki tretman lica, dermoskopija mladeža, otklanjanje fibroma, patch test Više o firmi Specijalističko dermatovenerološka ordinacija Derma Experta

BabyStar - platnene pelene, marame i nosiljke za nošenje beba

Izrada modernih platnenih pelena, marame za nošenje beba, Mei Tai nosiljke za bebe, zaštitne gaćice, višekratni tuferi za mame doilje, krpice za brisanje. Više o firmi BabyStar - platnene pelene, marame i nosiljke za nošenje beba

Muzika i koncerti

Majkl Džekson umro u 51. godini

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Majkl Džekson, inovator u pop muzici i plesu, dobitnik brojnih svetskih priznanja za dostignuća u muzici, umro je juče u svojoj pedeset i prvoj godini života, čime se postavio u isti red sa Bitlsima i Elvisom Prislijem. Džekson je zvanično proglašen mrtvim u ranim jutarnjim satima, u UCLA bolnici u Los Anđelesu. Za danas je zakazana obdukcija, koja će otkriti tačan uzrok smrti.

Pevač, koji se pripremao za povratničku seriju koncerata, nakon pauze duže od decenije, pretrpeo je srčani udar u svom domu, kako su izjavili zvaničnici medicinskog centra UCLA. Njegov lični doktor, koji je bio pored Majkla u trenutku smrti, pokušao je da ga oživi, kao i hitna služba i doktori kasnije u bolnici. Bolničari vatrogasnog društva Los Anđelesa odgovorili su na poziv iz bogataškog dela grada, Bel Era, negde iza ponoći. Džekson nije disao kada je vatrogasna služba stigla na mesto uviđaja. Bolničari su pokušavali da ga ožive pre nego što su ga kola hitne službe odvezla u bolnicu.

Kao pevač, tekstopisac i samoproklamovani Kralj popa, Džekson je izmenio svet na način na koji je veoma mali broj drugih zabavljača uspeo, sudeći po natpisu u Rock and Roll Hall of Fame, gde je ubačen 2001. godine. Kao solo izvođač, doživeo je nebesku slavu, koju su prethodno osetili jedino Elvis Prisli, Bitlsi i Frenk Sinatra.

Godine 2006. Džekson je ponudio Sony korporaciji da otkupi 50 procenata njegovog udela u Sony/ATV Music Publishing LLC, čime je uspeo da refinansira dugove u ukupnom iznosu od preko 300 miliona dolara.

U martu ove godine, Džekson je najavio da će uskoro započeti seriju od 50 koncerata, sa početnom u Londonu, koje bi promovisao Anschutz Entertainment Group, u cilju prikupljanja novca u dobrotvorne svrhe. U periodu neposredno pre smrti, Džekson je uvežbavao za uveliko rasprodat nastup u londonskoj O2 areni, koja može primiti do 20.000 ljudi.

Koncerti su trebali da počnu u julu 2009. godine.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas