Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi MD Profesional & Co doo:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

MD Profesional & Co doo

Adresa: Trg Slobode 3, TC Apolo, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 52 94 00; 062 41 08 03; 065 80 45 067TEHNIČKO ODRŽAVANJE I PROFESIONALNI PREDSEDNIK SKUPŠTINE STANARA

TEHNIČKO ODRŽAVANJE

Preduzeće za održavanje higijene i čistoće u zgradama, MD Profesional & Co, na profesionalan način će učiniti sve što je potrebno da hodnici, liftovi, stepeništa i odmorišta u Vašem ulazu budu čisti i blistavi.

Tehničko održavanje zgrade


Program održavanja, obuhvata redovno održavanje liftova, održavanje hidrouređaja, održavanje vodovoda, kanalizacije i grejanja, održavanje elektro-instalacija i dežurna služba.

Redovno održavanje liftova je usluga koja se obavlja jednom mesečno i obuhvata kompletno servisiranje lifta. Provera ispravnosti lifta, pravilnosti rada sigurnosnih uređaja, provera lanaca, podmazivanje, zamena sijalica i otklanjanje svih ostalih mogućih nedostataka. Vrlo često se dešava da lift ne radi, da je ne osvetljen i sl, zato su potrebni pravi majstori za brzu i kvalitetnu popravku.

Redovno održavanje vodovoda i kanalizacije vrši se tromesečno i obuhvata takođe niz pregleda i provere vodovodnih i kanalizacionih cevi, proveru raznih priključaka i ventila, kao i odgušivanje svih odvoda u stanovima.

Redovno održavanje elektro-instalacija vrši se povremeno u zavisnosti od stanja objekata i vrste instalacija koje se u njemu nalaze.

Veoma važan detalj koji samo profesionalni timovi imaju u svojim programima rada je, dežurna služba. Ukoliko se na bilo koji način dese nepredviđene stvari u nepredviđeno vreme, na raspolaganju Vam stoji ekipa dežurne službe koja dejstvuje na mnogo polja. Bilo da je u pitanju blokada lifta, nestanak struje, problem sa kanalizacionim i vodovodnim cevima, intervencija u slučaju požara ili poplave za isklučenje instalacije i postrojenja, dežurna služba sigurno dolazi do Vas.

Pored navedenih poslova redovnog održavanja objekta MD Profesional & Co Stanarima može ponuditi i niz drugih usluga.PROFESIONALNI PREDSEDNIK SKUPŠTINE STANARA


Kompanija MD Profesional & Co se takođe bavi i problematikom upravljanja stambenim zgradama. Svakoj zgradi, kao i kući, potreban je domaćin. Upravo to u ponudi ima ova kompanija. Na profesionalan način preuzima brigu o zgradi, svim njenim delovima, problemima koji se javljaju, investiranjem u zgradu, kao i odgovornosti za izvršene radove.

Profesionalni predsednik skupštine stanara


Poslovi predsednika skupštine stanara obuhvataju i administrativno-tehničke poslove prilikom registracije skupštine stanara, kao što su prijava zgrade u JKP Informatika, prijava skupštine stanara i predsednika u JKP Informatika, razvrstavanje u Republičkom Statističkom Zavodu, dobijanje PIB-a od Poreske Uprave, otvaranje tekućeg računa Skupštine Stanara, sazivanje skupštine stanara i dr.

Zgrade o kojima brine kompanija MD Profesional & Co, obilaze se redovno, rešavaju se svi uočeni problemi, od sitnijih kao što je zamena sijalica, ili popravka interfona, pa sve do onih krupnijih kao što je sanacija ravnih krovova. Cilj kompanije je da se uvek i sve radi u korist stanara i po njihovoj volji.

Ukoliko Vas interesuje video nadzor i ugradnja alarma, posetite stranicu Ugradnja i održavanje sistema za zaštitu.

Ako želite detaljnije informacije o kompaniji, posetite stranicu MD Profesional & Co.
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas