Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Bap promet doo - oprema za stolare

Oprema i materijali za stolare: sečenje, kantovanje, udvajanje, klizni mehanizmi, aluminijumski ramovi, dezenirano staklo, okovi. Izrada i montaža nameštaja. Više o firmi Bap promet doo - oprema za stolare

Rođendaonica Dvorištance Sport&Play

Rođendaonica sa dvorištem od 200m2, sa uređenom travnatom površinom za dečije aktivnosti i prelepim letnjikovcem za roditelje. Sportski rođendani za decu. Više o firmi Rođendaonica Dvorištance Sport&Play

ArtFizio - ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ArtFizio je prva ordinacija u Vojvodini koja nudi shockwave terapiju radijalnim talasima. Više o firmi ArtFizio - ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Zdravlje i lepota

Limfna drenaža protiv celulita, oticanja i proširenih vena

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ukoliko ste stalno pod stresom, dobar deo dana provodite sedeći, slabo se krećete i ne hraniti se baš najpravilnije, posledice ovakvog života ili već osećate ili Vas tek čekaju: loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, zadnjice i stomaka, nakupljanje otpadnih produkata metabolizma, oticanje nogu, celulit i proširene vene. Limfna drenaža predstavlja pravo rešenje za Vas.

Presoterapija, mehanička limfna drenaža


Limfna drenaža je dreniranje, odnosno odvod i tok potkožne tečnosti preko limfnih puteva. Ovom metodom se stimuliše protok limfe ka venskoj cirkulaciji, odakle se potiskuje ka srcu, čime se vrši detoksikacija organizma i otečenim ekstremitetima se vraća realan obim. Razlikuje se od ostalih vrsta masaža po tome što se koristi drugačija tehnika - lagani pritisak na limfne čvorove.

Ukoliko se primenjuje preventivno, limfna drenaža ima veoma pozitivno dejstvo na oslobađanje organizma od nakupljenih toksina, otoka i osećaja težine. U estetici je limfna drenaža obavezan sastavni deo anticelulit tretmana. Limfna drenaža je odličan tretman za terapiju limfnih edema različitih vrsta, te je odlična upravo za probleme otečenih nogu, proširenih vena i eliminisanje celulita.

Pored ručne, primenjuje se i mehanička limfna drenaža - presoterapija. Neophodan je pratilac drugih metoda kao što su kavitacija, kavitacija sa vakuumom, limfna drenaža i vakuum masaža i jedan je od preduslova za postizanje efikasnih rezultata, a nezamenljiva je u anticelulit tretmanima.

Limfna drenaža, anticelulit tretman


Presoterapija je izuzetno blagotvorna i ukoliko se koristi samostalno. Preporučljivo je da svaki čovek, čak i onaj koji nema nikakvih vidljivih problema, kao preventivu u zaštiti svog zdravlja treba da upražnjava limfnu drenažu barem jednom nedeljno.

Tretman presoterapije nema neželjenih niti neprijatnih efekata. Metoda preso aparatom je izuzetno prijatna i relaksirajuća. Terapija traje 45 minuta ili kraće, svaki ili svaki drugi dan 4 do nedelja, nakon čega je preporučljiv kratak prekid, a zatim nastavak terapije jednom nedeljno.

I Vi zaslužujete da se relaksirate i predupredite ili neutrališete neprijatne posledice nezdravog načina života. Ukoliko želite da Vaš organizam osveži i pročisti, a telo ulepša limfna drenaža tj. presoterapija, pozovite CaVita centar.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas