Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Britannica - škola engleskog jezika

Škola engleskog jezika, kursevi za decu i odrasle svih nivoa znanja, business English, priprema za sticanje Cambridge diploma. Školska biblioteka i čitaonica. Više o firmi Britannica - škola engleskog jezika

Ugo servis RD - knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija, knjigovođe, knjigovodstvo za STR i SZTR, ugostiteljstvo, trgovinu, zanatstvo, udruženja građana. Izrada kalkulacija, obračun poreza. Više o firmi Ugo servis RD - knjigovodstvena agencija

I-eco team 12V doo - grejne trake

Grejne trake za podno, zidno, plafonsko ili kombinovano grejanje u stambenim ili poslovnim prostorima. Prodaja, ugradnja i servis grejnih traka. Više o firmi I-eco team 12V doo - grejne trake

Zdravlje i lepota

Lifting lica i vrata laserom

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Za podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea, uz istovremeno lečenje ožiljaka, kapilara i strija, sve češće se primenjuju laseri, kao najbolja metoda lečenja koju koriste dermatologija i estetska  hirurgija. Ali nije svejedno kojim laserom se tretiraju određeni problemi na koži. Poliklinika Nada Diva predlaže lifting laserom koji je pouzdan, efektan i ima niz prednosti.

Lifting laserom, VirtualniGrad


Uz pomoć najsavremenije frakcionisane tehnologije lasera dobijamo brze rezultate, uz oporavak kože u roku od 24 sata, za razliku od dosadašnjih hirurških lasera, koji su odjednom skidali čitav sloj kože i ostavljali crvenilo i krastice duže vreme. Naime, kada se obavlja laserski lifting, fraxel laser pravi mnoštvo ranica na koži, koje su nevidljive, jer se nalaze u dermu.

Na taj način, omogućava se brza epitelizacija, uz istovremenu stimulaciju kolagena, što rezultira lifting efektom i popunjavanjem i poravnanjem ožiljaka i strija. Ožiljci od akni se smanjuju za oko 50% nakon četiri tretmana, a laser strije vidno popravlja već posle dva tretmana. Ovakav lifting lica, vrata i dekoltea laserom poželjno je započeti u jesenjem periodu i tretmane nastaviti do leta.

Podmlađivanje lica i vrata, VirtualniGrad


Fraxel Er Yag laser ima veliku preciznost u radu, jer se promene skidaju sloj po sloj, mereno u mikronima. Er Yag laser takođe funkcioniše i kao hirurški laser i koristi se za uklanjanje keratoza, bradavica i svih drugih benignih promena na koži. Ove tretmane mogu obavljati isključivo lekari u lekarskim ustanovama, a to važi i za sve ostale medicinske lasere.

Kada se odlučite za brzo i lako podmlađivanje i ulepšavanje, uz uklanjanje ožiljaka, strija, kapilara, keratoza i bradavica, obratite pažnju gde zakazujete laserski lifting. Savremen i bezbedan lifting lica i vrata laserom obavlja poliklinika Nada Diva.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas