Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Ordinacija Dr. Jarić - lečenje alergije i astme:
Ordinacija Dr. Jarić - lečenje alergije i astme
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ordinacija Dr. Jarić - lečenje alergije i astme Novi Sad

Adresa:
Bulevar oslobođenja 68c,
21000 Novi Sad
Telefoni:
021 54...Klik za prikaz celog broja
064 23...Klik za prikaz celog broja

http://www.drjaric.rs
Ordinacija koju vodi specijalista za plućne bolesti, obuhvata i savetovalište za astmu i alergijske bolesti disajnih puteva. Lečenje alergije i astme.
Kliknite za veću sliku - Lečenje alergije
Lečenje alergije
Kliknite za veću sliku - Lečenje astme
Lečenje astme
Kliknite za veću sliku - Savetovalište za astmu i alergijske bolesti
Savetovalište za astmu i alergijske bolesti
Kliknite za veću sliku - Ordinacija za alergijske bolesti disajnih puteva
Ordinacija za alergijske bolesti disajnih puteva
Kliknite za veću sliku - Alergija i astma - saveti i lečenje
Alergija i astma - saveti i lečenje
Kliknite za veću sliku - Lekarska ordinacija
Lekarska ordinacija
Kliknite za veću sliku - Alergo test, spirometrija
Alergo test, spirometrija
Kliknite za veću sliku - Lekarska ordinacija
Lekarska ordinacija
Alergija je epidemija XXI veka, a najčešće alergijske bolesti su alergijska kijavica i astma, gde iz godine u godinu raste broj obolelih. Ukoliko imate povremene epizode kašlja, otežanog disanja, gušenja i sviranje u grudima, i još ako su udružene sa pogoršanjem alergijske kijavice, potrebno je da se javite lekaru koji će  obaviti potrebna ispitivanja, kao što su alergo test, spirometrija i drugi testovi plućne funkcije, a zatim postaviti pravu dijagnozu.

Astma je najčešća hronična bolest u dečjem uzrastu za koju su vezane mnoge zablude i predrasude. Sama reč astma mnogima zvuči zastrašujuće. I sami lekari u želji da ne uplaše obolelog, a posebno da ne uplaše roditelje, često je nazivaju hronični opstruktivni bronhitis.  Međutim, Vama je potrebno da čujete pravu dijagnozu, kako biste naučili da pomognete sebi ili svom detetu. 
 
Lekarska ordinacija Dr. Jarić, koju vodi doktorica Dušica Jarić, specijalista za plućne bolesti, obuhvata i savetovalište za astmu i alergijske bolesti disajnih puteva. Ovde ćete dobiti sve neophodne informacije o ovoj bolesti, kao i adekvatan savete za lečenje alergije i astme.

Treba da znate da je lečenje astme dugotrajan proces ali sa ciljem da  osoba sa astmom vodi normalan, vedar, radostan i u svakom pogledu ispunjen život. Ali, kao i kod drugih bolesti pluća, potrebne su izvesne promene u načinu života, a ukoliko dete ima astmu onda promene u načinu života roditelja, posebno roditelja pušača. Malo Vašeg odricanja, mnogo našeg strpljenja i znanja i zajedničkim snagama uz partnerski odnos lekar-pacijent osvojićemo cilj.

Dr. Dušica Jarić je 2002. godine odbranila magistarsku tezu: Prednost primene bronhospazmolitika intermitentnim pozitivnim pritiskom u lečenju akutnih pogoršanja astme, član je Evropskog respiratornog udruženja, koje joj je dodelilo nagradu za rad iz oblasti hronične opstruktivne bolesti pluća ERS COPD Local Award 2001 Yugoslavia, a bila je i stipendista Američke asocijacije za respiratornu negu (AAR International Fellow 2003), kao i član edukacija u Pizi, Noninvasive positive pressure ventilation state-of-art i Oslou, Basics in Asthma.

Uspostavitie potpunu kontrolu astme - ne dozvolite astmi da kontroliše Vaš život!

Ako želite da upoznate dr. Jarić, pogledajte njenu biografiju.
Broj otvorenih strana ovog meseca: 48
Ukupno: 22658
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas