Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija Dr Jasna Uljarević

Plombiranje zuba - GJC i bele plombe. Lečenje zuba, vađenje zuba, protetika. Uklanjanje zubnog kamenca. Izbeljivanje zuba profesionalno i kućno. Povoljne cene. Više o firmi Stomatološka ordinacija Dr Jasna Uljarević

Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland

Privatna ORL ordinacija u Novom Sadu. Specijalistički ORL pregled, lečenje bolesti uha, grla i nosa, ORL terapije. Darkfield analiza žive kapi krvi. Više o firmi Specijalistička ordinacija za bolesti uha, grla i nosa Orlland

ArtFizio - ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ArtFizio je prva ordinacija u Vojvodini koja nudi shockwave terapiju radijalnim talasima. Više o firmi ArtFizio - ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Za lakše poslovanje

Lečenje zuba - popust za firme

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kod poslovanja, izuzetno je bitan utisak koji ostavljamo, pri čemu je izgled zuba jedan od upečatljivijih. Svi znamo koliko su važni redovni stomatološki pregledi i zdravlje zuba, pa ipak, često nađemo razloge da bismo izbegli odlazak kod stomatologa i eventualne stomatološke intervencije.

Stomatolozi u Novom Sadu, VirtualniGrad


Neke sprečava strah, neke nedostatak vremena, a mnoge ume obeshrabri cenovnik stomatološke ordinacije. Na sreću, postoje stomatolozi koji misle i o tim problemima svojih pacijenata, te pronalaze načine da ih ispirišu da redovno posete stomatološke ordinacije i, ukoliko je potrebno, obave lečenje zuba.

Stomatološka ordinacija Dr Marta Hess pomoći će Vama i Vašim zaposlenima da imate lepe i zdrave zube, a samim tim, da ostavljate bolji utisak na klijente i poslovne partnere. Za sve firme, ova stomatološka ordinacija u Novom Sadu, odobrava povoljnosti kod plaćanja, uz koje će cene stomatoloških usluga biti neosetne. Tačnije, možete da plaćate na 12 mesečnih rata, a pored zaposlenih u firmi, ovako povoljne stomatološke usluge mogu da koriste i članovi njihovih porodica.

Lečenje zuba ova ordinacija obavlja najsavremenijim aparatima, uz pomoć kojih se rano otkrivaju karijes i ostale bolesti zuba, kao i oni za lečenje korena zuba. Pored toga, ovde možete obaviti beljenje zuba, ultrazvučno skidanje kamenca, staviti keramičke krunice, zubne proteze i sve ostalo, što će Vaš osmeh učiniti blistavim.

Doprinesite i na ovaj način imidžu Vaše firme, jer zdravi zubi čine da izgledate profesionalno i ozbiljno. Tome će doprineti povoljni stomatološki pregledi i lečenje zuba stomatološke ordinacije Dr Marta Hess.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas