Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zeleno Zvono - prenoćište

Prenoćište, udoban i kvalitetan smeštaj u Novom Sadu, za Vaš kraći ili duži boravak, uz pun komfor po pristupačnim cenama i blizinu svih gradskih dešavanja. Više o firmi Zeleno Zvono - prenoćište

Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Salon zavesa, prodaja zavesa - preko 20. 000 uzoraka zavesa Španije, Slovenije, Belgije i Nemačke. Zavese, draperije, sistemi za zavese. Mebl štofovi. Parketi. Više o firmi Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović

Pedijatrijska ordinacija u Novom Sadu. Pedijatrijski pregled. Pedijatar, dečiji alergolog, dečiji dermatolog, dečiji ORL, dečiji ortoped, dečiji endokrinolog. Više o firmi Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović

Za lakše poslovanje

Laboratorijska oprema

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Laboratorijska oprema predstavlja neizostavni pribor svake laboratorije, bez kojeg nijedna laboratorija ne bi mogla da obavlja svoj posao. Za uspešan rad, potrebno je da laboratorijski aparati budu kvalitetni, da bi bez problema funkcionisali što duže, dok je laboratorijsko staklo nešto što se iznova nabavlja, obzirom da je roba koja se troši. Idealno je znati gde laboratorijski materijal uvek možete da nabavite.

Laboratorijska oprema, VirtualniGrad


Nađite sigurnog saradnika za opremanje laboratorije, koji ima u ponudi sve što Vam je potrebno, a to je Fistar-Brason, sa ogrankom Centris. Prodaja laboratorijske opreme delatnost je kojoj se firma posvetila, te je ovaj segment za njih više od trgovine. Bićete zadovoljni kada, pri naručivanju ili kupovini, osetite maksimalnu pažnju prodavca i dobijete uputstva, savete i podršku.

Kod njih ćete naći epruvete, čaše, pipete, cilindre, erlenmeyer i sav ostali pribor koji spada u laboratorijsko staklo. Dodatna prednost ove firme je što možete da birate proizvode u različitim rasponima cena, prema svojim mogućnostima. Na raspolaganju je zaista velik izbor laboratorijske opreme, proizvođača Bohemija (Češka), Keffo-Schott (Engleska), Duran (Nemačka) i Glasco (Indija).

Naravno, tu se mogu naći i potrebni laboratorijski aparati, pa će Vaš posao moći u svakom trenutku nesmetano da se obavlja, jer kad god Vam nešto zafali, znaćete gde da se javite! Oprema za laboratorije, prema potrebi, biće Vam isporučena na željenu adresu.

Uživajte u poslu i osetite sigurnost, jer će Vam uvek biti dostupni kvalitetni laboratorijski aparati i laboratorijsko staklo. Jer, Vaša laboratorijska oprema je u Fistar-Brasonu.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas