Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Language Laboratory Academy:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Language Laboratory Academy - škola engleskog jezika

Adresa: Branimira Ćosića 10; 21000 Novi Sad
Telefon: +381(0)21 530 239; +381(0)63 527 576REFERENCE, AKREDITACIJE I TESTIRANJE

Do sada smo ostvarili odličnu saradnju sa brojnim firmama kao što su Hemofarm, Agrovojvodina, Raiffeisen Bank (ove školske godine proslavljamo petogodišnjicu uspešne poslovne saradnje), Hotel Putnik i još mnogim drugima. Od prošle školske godine lista referenci se proširila sa zaposlenima narednih firmi – OTP Bank, Banca Intesa, brokerska kuća I2R Broker, NIS Naftagas, Institut u Sremskoj Kamenici.

Language Laboratory Academy - škola engleskog jezikaNEŠTO O NAŠIM AKREDITACIJAMA
 

  • Od 2003. god. L.L.A. Centar je član ELTE
  • Od 2005. god. L.L.A. Centar je član Privredne Komore Srbije, sekcije za strane jezike
  • U julu 2007. god. L.L.A. Centar je dobio licencu Privredne komore Londona i time postao autorizovani centar za polaganje međunarodno priznatih ispita LCCI, usklađenih sa CEFR evropskom metodom standarda podučavanja engleskog i ostalih stranih jezika. Licenca se obnavlja svake godine.
  • Nastavne metode LLA Centra su od 1. januara 2006. godine usklađene sa CEF standardom. Grupe polaznika su male (do 8) i na kraju odslušanog kursa polaznik dobija priliku da polaže test i dobije međunarodni sertifikat.


PROCEDURA UPISA U NAŠ CENTAR

Po dolasku u školu, svaki polaznik polaže test kojim se proverava njegovo znanje. Na taj način svakom pojedincu pružamo priliku da se uključi u grupu koja će mu najviše odgovarati, i po znanju i po potrebama.


TESTIRANJE TOKOM GODINE I UKRATKO O METODI RADA

Osim ulaznog testa, naši polaznici se testiraju i više puta tokom školske godine, kako bi im se ukazalo na slabe tačke i kako bi predavač bolje utvrdio deo gradiva koji polaznicima predstavlja problem.

Polaznicima se obezbeđuje maksimalna izloženost jeziku koji uče, što od strane predavača, što putem dodatnog materijala (kaseta, CD-a, i sl.). Monolog predavača se nastoji smanjiti na minimum, kako bi polaznici što više učestvovali u nastavi (donosili zaključke, postavljali pitanja i slično).

Za sva dodatna pitanja moguće je ugovoriti sastanak sa prof. Tatjanom Gojković, vlasnikom L.L.A. Centra, a detaljnije o uslugama prevoda, na stranici Prevođenje.


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas