Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

K&H Dental doo

Zubotehnički i stomatološki materijal, aparati za zubotehničke laboratorije, opremanje, nabavka, ugradnja, montaža i servis opreme, obuka za početnike. Više o firmi K&H Dental doo

Honestas doo - opremanje hotela i HTZ obuća

Opremanje hotela, banja, restorana, kafića. Hotelska posteljina, peškiri, bade mantili, stolnjaci, uniforme. Zaštitna obuća i odeća. Reklamna galanterija. Više o firmi Honestas doo - opremanje hotela i HTZ obuća

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin

Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Fizijatrijski pregled, EMNG pregled, fizikalna terapija,rehabilitacija, kućni pregled fizijatra. Više o firmi Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin

Za porodicu

Kursevi za negu lepote

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Potreban vam je dodatni posao? Želite da svoj CV obogatite kvalifikacijama koje su na tržištu rada u godinama koje dolaze sve više tražene? Uradite nešto za sebe i osposobite se za rad u zanatima u kojima možete izraziti svoju kreativnost, a ujedno biti konkurentni i na tržištu rada.

Kursevi za negu lepote u Centru Adžija


Zanatsko obrazovni centar Adžija, za sve Vas koji želite da se bavite kreativnim poslovima, koji vam mogu doneti duhovnu i materijalnu satisfakciju, organizuje kurseve iz oblasti nege lepote, kao što su kurs za frizere, kurs za kozmetičare, kurs masaže, kurs za manikir sa nadogradnjom noktiju, kao i pedikir, manikir sa nadogradnjom noktiju, kurs šminkanja, kurs depilacije itd.

Kursevi za negu lepote u Centru Adžija


Specifičnost ovakvih obuka Centra je da u svojim kabinetima izvodi praktičnu i teorijsku nastavu. Programi koji prate savremene trendove, dobro osmišljen rad sa polaznicama, razlog su velikog broja zaposlenih, a diploma je međunarodno priznata zbog standarda TÜV NORD EN ISO 9001:2008. Nakon obuke u ovom centru dobijaju se diplome koji vam daju mogućnost zaposlenja  u salonima ili otvaranje sopstvenog salona (samostalna delatnost), kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu.

Kursevi za negu lepote u Centru Adžija


Obučite se za tretmane lica i tela, primenu lasera i ultrazvuka u kozmetici, depilaciju hladnim i toplim voskom i svim ostalim tehnikama koje su neophodne kvalifikovanom kozmetičaru, na kursu kozmetike koji organizuje Centar Adžija.

Izrazite svoje sposobnosti i talente na najbolji mogući način, upoznajte se sa tehnikama i procedurama profesije frizera, osposobite se za šišanje, feniranje, farbanje, šatiranje, mini val kroz kurs za muško ženskog frizera.

Centar Adžija iz svoje široke ponude za vas izdvaja i kurs za pedikir i manikir sa nadogradnjom i izlivanjem noktiju za sve one koji žele da svoju kreativnost i preciznost spoje sa medicinskim tretmanima nege ruku i nogu.

Postanite profesionalni šminker! Pripremanje kože za šminkanje, primena preparata i procedure tokom šminkanja, izbor korektivne i dekorativne šminke, šminka za televiziju, fotografiju itd.

U stresnim vremenima, ispunjenim prekovremenim radom i situacijama koje nas iscrpljuju, vreme je za opuštanje i relaksaciju. Centar Adžija vam nudi kurs za masažu, gde ćete se upoznati sa dejstvom masaže na ljudski organizam, limfnom drenažom, anticelulit masažom, deblokadom zglobova i refleksologijom stopala, i na taj način steći kvalifikaciju i znanje koje će vas postaviti jedan stepenik više na tržištu rada.

Unapredite znanja. Razvijte kreativnost. Družite se. Zabavite se. Steknite kvalifikacije koje će Vam pružiti kursevi za negu lepote u Centru Adžija.
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas