Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Adamović nameštaj i proizvodnja košnica za pčele szr

Stolarska radionica, izrada stolarije od drveta, medijapana i iverice. Proizvodanja košnica za pčele. Nameštaj po meri: kuhinje, kreveti, komode, vrata Više o firmi Adamović nameštaj i proizvodnja košnica za pčele szr

HBT Gips - gipsarski radovi cene

Gipsarski radovi, cene rigips ili knauf suva gradnja. Spušteni plafoni, pregradni zidovi, adaptacija potkrovlja, oblaganje zidova. Pokriva Beograd i Novi Sad. Više o firmi HBT Gips - gipsarski radovi cene

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin

Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Fizijatrijski pregled, EMNG pregled, fizikalna terapija,rehabilitacija, kućni pregled fizijatra. Više o firmi Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Krstin

Za porodicu

Kursevi za negu lepote na NU Božidar Adžija

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Potreban vam je dodatni posao? Želite da svoj cv obogatite kvalifikacijama koje su na tržištu rada sve više tražene? Uradite nešto za sebe i osposobite se za rad u zanatima u kojima možete izraziti svoju kreativnost, a ujedno biti konkurentni i na tržištu rada. Narodni univerzitet Božidar Adžija, za sve Vas koji želite da se bavite kreativnim poslovima, koji vam mogu doneti duhovnu i materijalnu satisfakciju, organizuje kurseve iz oblasti nege lepote, kao što su kurs za frizere, kurs za kozmetičare, kurs masaže, kurs za manikir sa nadogradnjom noktiju, kurs za pedikir, kurs šminkanja, kurs depilacije itd.

Kurs masaže, kurs za frizera, kozmetičara


Specifičnost ovakvih obuka je da se u kabinetima Narodnog univerziteta Božidar Adžija izvodi praktična i teorijska nastava. Programi koji prate savremene trendove, dobro osmišljen rad sa polaznicama, razlog su velikog broja zaposlenih, a diploma je međunarodno priznata zbog standarda ISO 9001:2008.

Nakon obuke u ovom centru, dobijaju se diplome i sertifikati, koji Vam daju mogućnost zaposlenja u salonima ili otvaranje sopstvenog salona (samostalna delatnost), kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.
Obučite se za tretmane lica i tela, primenu lasera i ultrazvuka u kozmetici, depilaciju hladnim i toplim voskom i svim ostalim tehnikama koje su neophodne kvalifikovanom kozmetičaru, na kursu kozmetike koji organizuje NU Božidar Adžija.

Izrazite svoje sposobnosti i talente na najbolji mogući način, upoznajte se sa tehnikama i procedurama profesije frizera, osposobite se za šišanje, feniranje, farbanje, šatiranje, mini val, brijanje i oblikovanje brade i brkova, kroz kurs za frizere.

Kurs za pedikir, kurs za manikir


NU Božidar Adžija iz svoje široke ponude za Vas izdvaja i kurs za pedikir i manikir, sa nadogradnjom i izlivanjem noktiju, za sve one koji žele da svoju kreativnost i preciznost spoje sa medicinskim tretmanima nege ruku i nogu.

Postanite profesionalni šminker! Pripremanje kože za šminkanje, primena preparata i procedure tokom šminkanja, izbor korektivne i dekorativne šminke, šminka za televiziju, fotografiju itd.

U stresnim vremenima, ispunjenim prekovremenim radom i situacijama koje nas iscrpljuju, vreme je za opuštanje i relaksaciju! NU Božidar Adžija Vam predlaže  kurs za masažu, gde ćete se upoznati sa dejstvom masaže na ljudski organizam, limfnom drenažom, anticelulit masažom, deblokadom zglobova i refleksologijom stopala, i na taj način steći kvalifikaciju i znanje koje će vas postaviti jedan stepenik više na tržištu rada.

Unapredite znanja. Razvijte kreativnost. Družite se. Zabavite se. Steknite kvalifikacije koje će Vam pružiti kursevi za negu lepote na NU Božidar Adžija.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas