Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Englishouse - škola engleskog jezika

Škola engleskog jezika, kursevi engleskog za decu i odrasle. Poslovni engleski jezik, priprema za Cambridge sertifikate. Školska biblioteka i čitaonica. Više o firmi Englishouse - škola engleskog jezika

Stomatološka ordinacija Medicodent

Stomatološke usluge: dečija stomatologija, implantologija, zubna protetika, ortodoncija, lečenje parodontopatije, estetska stomatologija. Dr Branislav Bajkin. Više o firmi Stomatološka ordinacija Medicodent

Kozmetički salon Tina - S

Kozmetički tretmani lica i tela. Tretmani Bioptron lampom. Masaža, pedikir, manikir. Trajna šminka, japansko iscrtavanje obrva, nadogradnja svilenih trepavica. Više o firmi Kozmetički salon Tina - S

Za porodicu

Kursevi italijanskog jezika škole Feedback uz kulinarsku magiju

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Italijanski jezik kao strani jezik veoma je popularan u celom svetu. Ljudi koji ga uče, ranije su navodili sledeće razloge zašto su se baš za njega odlučili: melodičan je, asocira na ljubav, muziku, more. Danas, međutim, izgleda da su romantiku zamenili neki praktični razlozi, pa naši polaznici upisuju italijanski jezik, jer žele da uđu u tajne italijanske kuhinje, nastave studije u Italiji ili pronađu bolji posao na Apeninskom poluostrvu. U Italiji su, recimo, naši medicinski radnici cenjeni i traženi zbog svoje stručnosti i posvećenosti poslu. Takođe, Italija je i jedna od omiljenih destinacija turista iz celog sveta, a ako želite da je doživite na pravi način, neophodno vam je barem elementarno znanje italijanskog jezika.

Kursevi italijanskog jezika škole Feedback


U želji da zadovolje želje svojih polaznika, a da kursevi italijanskog jezika budu bogatiji i zanimljiviji, uz redovne programe za odrasle i tinejdžere (nivoi A1, A2, B1, B2, C1), u školi Feedback organizuju se i časovi italijanske kuhinje. Susreti se održavaju dva puta mesečno, a na svakom od njih pripremaju se italijanski specijaliteti, uče se teorijski pojmovi u vezi sa kuhinjom i upoznaju se tipični proizvodi i kulinarska tradicija svih italijanskih regija.

Časovi konverzacije na italijanskom se održavaju svakog petka od 18 do 19 časova i na njih su dobrodošli svi koji žele da upotrebe teorijsko znanje, diskutuju na italijanskom o raznim temama, komentarišu članke iz novina ili priloge sa italijanske televizije.

Programi za decu prilagođeni su predškolcima, mlađim i starijim osnovcima, a osim knjiga prestižnih italijanskih izdavačkih kuća, u nastavi se koriste i programi iz italijanskih zabavišta i osnovnih škola, crtani filmovi, interaktivne igrice i pesmarice.

Učenje, časovi italijanskog jezika škole Feedback


U radu sa svim nivoima i uzrastima pristup škole stranih jezika Feedback je multimedijalan, jer se tako uspostavlja odnos sa živim jezikom, navikava na regionalne karakteristike u govoru i približava italijanska kultura.

Kursevi italijanskog jezika mogu da se upišu tokom cele godine, a u letnjem periodu škola stranih jezika Feedback polaznicima nudi intenzivne kurseve, a po potrebi se organizuju i specijalistički kursevi italijanskog jezika za medicinske radnike, turističke operatere, pravnike i ekonomiste. Za upis na specijalističke kurseve potreban je minimalno B1 nivo znanja. Takođe, jednom mesečno organizuju se i besplatne radionice, u kojima mogu učestvovati i osobe koje ranije nisu učile italijanski.

Praktična znanja, mnogo zabave, druženja i kulinarskih majstorija pružaju Vam kursevi italijanskog jezika u školi Feedback.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas