Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Klub borilačkih sportova Vojvodina-Veletabak

Klub borilačkih sportova, kontaktni borilački sportovi: Muay Thai (tajlandski boks), kik boks (ful kontakt, lou kik, K-1, semi kontakt, lajt kontakt) i savate. Više o firmi Klub borilačkih sportova Vojvodina-Veletabak

Stomatološka ordinacija Dr Jasna Uljarević

Plombiranje zuba - GJC i bele plombe. Lečenje zuba, vađenje zuba, protetika. Uklanjanje zubnog kamenca. Izbeljivanje zuba profesionalno i kućno. Povoljne cene. Više o firmi Stomatološka ordinacija Dr Jasna Uljarević

Unikatni nakit Lili - izrada nakita

Izrada i prodaja unikatnog nakita. Unikatni nakit od drveta, kože, stakla, poludragog kamenja, žice itd. Unikatne ogrlice, minđuše, narukvice, prstenje. Više o firmi Unikatni nakit Lili - izrada nakita

Za porodicu

Kurs slovenačkog jezika škole Feedback

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ne baš tako sjajni uslovi za život i rad u ovoj zemlji naterali su mnoge da razmisle o tome da svoj životni put i karijeru grade na nekom drugom mestu. Ako je iseljenje u Sloveniju Vaš prvi izbor, posebno ako ste medicinske ili građevinarske struke, onda je sam početak učenje slovenačkog jezika. Sličan našem, starijima i poznat, slovenački jezik ćete brzo savladati, posebno što imate jak motiv za to: bolji život za Vas i Vašu porodicu, napredovanje u karijeri i sve ono što život čini ispunjenim i vrednim življenja.

Kurs slovenačkog jezika škole stranih jezika Feedback


Kurs slovenačkog jezika možete upisati u školi stranih jezika Feedback. Na kursu ćete savladati ne samo slovenački jezik, već ćete dobiti sve informacije koje Vas zanimaju kada su uslovi zapošljavanja u Sloveniji u pitanju.

Literatura po kojoj se radi priprema Vas ne samo za svakodnevni život, već i za posao u Sloveniji, gde će Vam biti potrebna znanja struke, kao i za predstavljanje sebe, svojih znanja i veština na slovenačkom jeziku.

Naravno, poznavanje jezika zemlje u koju odlazite jeste znak poštovanja te zemlje, svakako će lepo izgledati u prijavi za posao, a pored toga i Vi sami ćete biti samopouzdaniji kada se budete predstavljali.

Škola stranih jezika Feedback je za ovaj kurs angažovala izvornog govornika, pa na licu mesta imate osobu kojoj možete da postavite sva ona bezbrojna pitanja na koja još uvek niste pronašli odgovor.

Ukoliko želite da pohađate kurs slovenačkog jezika, kontaktirajte školu Feedback.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas