Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Guten Tag

Škola nemačkog jezika, opšti, specijalizovani i intenzivni kursevi nemačkog jezika za decu i odrasle, poslovni nemački, priprema za polaganje za ZERTIFIKAT DaF i A1 nivo. Više o firmi Guten Tag

Ns ključar szr, Novi Sad

Ključar za izradau ključeva u Novom Sadu. Oštrenje svih vrsta sečiva, kuhinjskih i mesarskih noževa, medicinskih instrumenata, frizerske i krojačke opreme... Više o firmi Ns ključar szr, Novi Sad

Stomatološka ordinacija Delić Dent

Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, besplatan stomatološki pregled, povoljne cene stomatoloških usluga, bezbolne intervencije. Savremeni trendovi u lečenju. Više o firmi Stomatološka ordinacija Delić Dent

Za porodicu

Kurs masaže

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Zanima Vas relaks, sportska, medicinska ili anticelulit masaža? Želite da savladate osnove masaže ili da poboljšate znanja, učeći od profesionalca? Smatrate da će masaža biti unosan dodatni posao kojim biste se bavili? Ne odustajte od svoje namere, jer uz malo volje i upornosti možete postati dobar maser. Pohađajte kurs masaže u centru za obrazovanje Ultranova, u Novom Sadu!

Kurs masaže, kurs za masera


Kurs masaže u Ultranovi drže vrhunski stručnjaci. Ukoliko ste početnik, koji tek treba da uđe u svet masaže, Vama je namenjen bazični kurs za masažu, gde ćete dobiti sva teoretska i praktična znanja koja su Vam potrebna, da biste se uspešno bavili ovim poslom. U okviru ovog nivou uče se relaks masaža, antistres masaža, i bazična terapijska masaža + anticelulit masaža.

Napredni kurs za masera namenjen je onima koji imaju osnovna znanja, koja žele da unaprede, a njime su obuhvaćene sportska masaža, sportsko-terapijska masaža, refleksologija, akupresura, osnove limfne drenaže i energetske masaže.

Postoji i ekspertski nivo, gde su uključene ajurvedska i tajlandska masaža i energo-terapija, te povremeno Shiatsu i Reiki masaža i isceljivanje.

Svaki od ova tri nivoa ima osnovni i napredni kurs.

Kursevi masaže održavaju se u malim grupama, kako bi se stvorila mogućnost da se svakom pojedincu posveti što više vremena. Časovi masaže su dva puta nedeljno, a dodatno se održavaju i praktične vežbe..

Prednost ovog kursa masaže je što što se prelazi osnovna teorija i mnogo više prakse, što je i najvažnije u sticanju novih znanja. Dodatna povoljnost je mogućnost plaćanja na rate.

28. aprila 2012. godine održaće se Seminar o ajurvedskoj masaži, u Beogradu, na Olimpu(Zvezdara), a nedelju dana kasnije ce se ponoviti i u Novom Sadu.

Nova početna grupa za masažu kreće oko 25. aprila 2012. godine.

Nakon ovog kursa bićete sposobni da samostalno obavljate posao masera. Opredelite se za kurs masaže, kontaktirajte centar za obrazovanje Ultranova.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas