Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Specijalna hirurška bolnica, preoperativna priprema, operativno lečenje, postoperativna nega – abdominalna, plastična, vaskularna, dečija hirurgija, urologija. Više o firmi Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Gaston Floor doo - podne obloge

Podne i zidne obloge za kancelarijske, sportske, poslovne prostore, škole i bolnice. Laminatni, PVC i tekstilni podovi, parketi. Projektovanje i ugradnja. Više o firmi Gaston Floor doo - podne obloge

Tri sove - produženi boravak za školsku decu

Privatni produženi boravak za školsku decu od 1. do 4. razreda osnovne škole, u Novom Sadu, na Limanu 2. Škola stranih jezika. Pomoć oko izrade domaćih zadataka Više o firmi Tri sove - produženi boravak za školsku decu

Za porodicu

Kurs knjigovodstva i samostalnog knjigovodstva

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Želite da postanete knjigovođa ili samostalni knjigovođa? Fali Vam znanje ili praksa ili krećete ispočetka? Možda Vam je potrebna samo diploma iz knjigovodstva? U Novom Sadu, Beogradu, Nišu i drugim gradovima u Srbiji postoje različiti kursevi iz knjigovodstva, a pre nego što odaberete gde ćete ih pohađati, savetujemo da se dobro raspitate kakav je kvalitet nastave, gde se sprovodi praksa, kao i koje mogućnosti Vam se pružaju nakon završenog kursa za knjigovodstvo.

Kurs za knjigovođu u Novom Sadu, Neogradu, Nišu


Zanatsko obrazovni centar Adžija u svojoj bogatoj ponudi koju čine raznovrsni kursevi i obuke, ima i kurs knjigovodstva i kurs dvojnog knjigovodstva. Ovaj knjigovodstveni kurs doneće Vam kako teoretsko i praktično znanje, tako i velike mogućnosti da se nakon njega zaposlite ili sami otvorite sopstvenu firmu.

Ukoliko Vas zanima cena kursa za knjigovodstvo, termini održavanja kurseva ili bilo koji drugi detalji, kao i koji se još kursevi ovde održavaju, pogledajte prezentaciju Zanatsko obrazovni centar Adžija - obuke i kursevi.


Kurs za knjigovođu centra Adžija

Ovaj zanatsko obrazovni centar, nastao iz Regionalnog centra NU Božidar Adžija, organizuje kurs iz knjigovodstva u više gradova Srbije. Kurs za knjigovođe i kurs za samostalne knjigovođe (kontisti) spada u ekonomsko-finansijsko osposobljavanje i usavršavanje. Možete ga upisati sa ili bez predznanja.

Kurs knjigovodstva osposobljava polaznike za vođenje poslovnih i finansijskih knjiga za privatna i društvena preduzeća, trgovinske, zanatske i ugostiteljske radnje, apoteke, agencije, zadruge. Nastavu drži kvalifikovan predavač – revizor. Svaki polaznik dobija besplatno CD sa demo verzijom knjigovodstvenog programa.

Naučićete sve – od evidencije novca u blagajni i na žiro računu, preko toga kako se vrši obračun plata i obračun pdv-a, do sastavljanja bilansa stanja, bilansa uspeha i završnog računa. Naučićete i kako da pratite tok novca i tok dokumenata. Pohađanje kursa za knjigovođu podrazumeva rad na praktičnim primerima i na knjigovodstvenim programima na računaru.

Nakon polaganja ispita polaznici dobijaju diplomu stručne osposobljenosti za knjigovođu ili samostalnog knjigovođu – kontistu.

Kurs za knjigovodstvo, Adžija


Praktična obuka se obavlja u renomiranim firmama, gde pored prakse, dobijate i mogućnost uspostavljanja kontakata sa potencijalnim poslodavcima.


Šta omogućava diploma iz knjigovodstva centra Adžija?

Centar Adžija je jedina kuća koja se bavi ovom delatnošću u Srbiji, a koja je sertifikovana DIN EN ISO 9001:2008 diplomama od strane najjače svetske sertifikacione kuće iz Nemačke. Ove diplome su priznate kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, što znači da Vam posedovanje ove diplome može omogućiti zaposlenje.

Bilo da se podsećate ili učite knjigovodstvo prvi put, diploma vam pomaže da se zaposlite, napredujete na poslu ili započnete sopstveni posao.


Kurs za knjigovođe može da se pohađa u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i drugim gradovima u Srbiji.

Ukoliko Vas zanima cena kursa za knjigovodstvo, termini održavanja kurseva ili bilo koji drugi detalji, kao i koji se još kursevi ovde održavaju, pogledajte prezentaciju Zanatsko obrazovni centar Adžija - obuke i kursevi.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas