Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Trio Motors - servis japanskih i korejskih vozila

Servis japanskih i korejskih vozila, prodaja terenskih vozila marke ISUZU i teretnih vozila marke DFSK, prodaja auto delova za japanska i korejska vozila. Više o firmi Trio Motors - servis japanskih i korejskih vozila

Neuropraxis - psihijatrijska i neurološka ordinacija

EEG (elektroencefalografija), DOPPLER i DUPLEX krvnih sudova vrata i glave, TCD VB sliva, EMNG, neurološki i psihijatrijski pregledi i testiranja. Više o firmi Neuropraxis - psihijatrijska i neurološka ordinacija

Zabavni park Starli

Najsavremeniji zabavni park u Novom Sadu. Igraonica za decu od 1 do 12 godina, rođendaonica, otvoreni teren za sport, kreativno - obrazovni programi. Više o firmi Zabavni park Starli

Za porodicu

Kurs engleskog jezika

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Danas je engleski jezik u velikoj upotrebi, Vreme je da se pridružite milionima ljudi koji ga koriste. Otvorite sebi vrata slobode komuniciranja i sporazumevanja, bez obzira u kojoj državi da se nađete.

Kurs engleskog jezika


Ako mislite da to niste u stanju i da ne možete, rešenje je upis u školu koja se voli, da kroz zabavu i druženje steknete znanje koje će Vam otvoriti nove mogućnosti. Bez obzira na Vaše godine, škola stranih jezika Alfabet, će Vam pomoći da Vam učenje engleskog jezika bude jednostavno.

Engleski za decu u Alfabetu je program učenja kroz priče, pesme, igre i muziku, jer na taj način deca uzrasta od 4 do 6 godina najlakše usvajaju strani jezik. Bez straha i spontano, deca se oslobađaju i započinju prve korake učenja.

Starija deca, od 7 do 15 godina, za učenje engleskog jezika koriste udžbenike, po kojima se radi i sistematično uvežbavaju jezičke veštine - razumevanje, govor, čitanje i pisanje. Rad je u malim grupama i rad svakog polaznika se prati.

Takođe, engleski za odrasle, bez obzira na to da li imate, ili nemate predznanje, je ponuda Alfabeta. Učenje u prilagođenom ambijentu, gde se ostvaruje poverenje i saradnja na relaciji profesor-polaznik, organizovano je u popodnevnim satima i na taj način možete korisno da iskoristite svoje slobodno vreme.

Ako želite da progovorite na engleskom jeziku, posetite Alfabet.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas