Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Specijalna oftalmološka bolnica Vidar - Orasis Swiss

Novo - skidanje dioptrije od -15 do +5 laserom. Hirurgija katarakte, operacija glaukoma, laser i operacije mrežnjače. Lečenje svih vrsta očnih bolesti. Više o firmi Specijalna oftalmološka bolnica Vidar - Orasis Swiss

Neotehnika doo - obojeni metali

Trgovina obojenim metalima i radionica za izradu rezervnih delova od obojenih metala. Obojeni metali: aluminijum, bakar, bronza, mesing, kalaj, cink, olovo. Više o firmi Neotehnika doo - obojeni metali

Active Life Physical - fizikalna medicina

Active Life Physical Vam nudi uslugu iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije i to: specijalistički pregledi, elektroterapija, kineziterapija itd. Više o firmi Active Life Physical - fizikalna medicina

Za lakše poslovanje

Kurirska služba u Novom Sadu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vašoj firmi toliko puta trebaju kurirske usluge, bilo da je u pitanju dostava pošiljki, dostava paketa, donošenje kancelarijskog materijala, ili bilo čega drugog što Vam u datom momentu treba, a nemate ko to da donese ili odnese. Vama trebaju usluge pouzdane kurirske službe u Novom Sadu, koja će Vam pomoći kad god ste u škripcu sa vremenom, ljudstvom ili prevozom.

Kurirska služba u Novom Sadu, kuriri


Najbolja kurirska služba je ona koja poštuje Vaše vreme i potrebe i za najbrže moguće vreme izlazi u susret Vašim željama i potrebama. Ako Vam je potrebna kurirska služba danas za danas, odnosno dostava bilo čega što je hitno i bitno za Vaše poslovanje, podrška će Vam biti Flesh dostava. Ova kurirska dostava funkcioniše 24 h, svakog dana, a Vaše potrebe su im uvek najpreče.

Da biste nešto naručili ako je u pitanju Novi Sad, dovoljno je da pošaljete SMS sa narudžbinom i Vašom adresom, na brojeve telefona 064 33 35 122 ili 063 60 93 90. Ukoliko želite nešto da pošaljete, a da platite Vi, kurirska služba će će i to izvesti. Bitno je da znate da se u svakom momentu možete osloniti na njihove kurirske usluge.

Za dugoročnu saradnju, možete ih pozvati na pomenute brojeve telefona, kao i fiksni telefon 021 44 71 97.

Usluge kurirske službe koristite ukoliko imate cvećaru, diskont pića, restoran, piceriju ili drugi ugostiteljski objekat, a nemate svog kurira. Jer je dostava cveća, hrane i pića posao koji Flesh dostava svakodnevno obavlja.

Na kraju, pored brzine, nije nevažno ni kakav se kurir pojavi kod Vašeg klijenta ili saradnika. Kulturni, uredni i uniformisani kuriri iz ove kurirske službe na najbolji način će predstaviti Vašu firmu.

Vreme je novac, to znate i Vi, a i Vaši kuriri, i zato uvek u pokretu i Vama na usluzi. Pogledajte u čemu još mogu da Vam priskoče u pomoć kuriri kurirske službe u Novom Sadu Flesh dostava.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas