Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

K&H Dental doo

Zubotehnički i stomatološki materijal, aparati za zubotehničke laboratorije, opremanje, nabavka, ugradnja, montaža i servis opreme, obuka za početnike. Više o firmi K&H Dental doo

CaVita centar - tretmani kavitacije

Tretmani za oblikovanje tela: kavitacija, limfna drenaža, radiofrekvenca i vakuum terapija. Uklanjanje masnih naslaga. Prodaja krema, losiona i balzama za telo. Više o firmi CaVita centar - tretmani kavitacije

Advokatska kancelarija Deljanin

Advokatska kancelarija Deljanin, u kojoj advokatske usluge pružaju advokati Dragana i Aleksandar Deljanin. Pravna pomoć, zastupanje, sastavljanje ugovora itd. Više o firmi Advokatska kancelarija Deljanin

Za kuću i stan

Kupatilska oprema na 12 rata

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pre nego što popravite svet, popravite česmu u svom stanu. Svet bi bio mnogo srećniji i lepši kad bi svako samo popravio česmu ili makar zube – ostavio je zapisano čuveni Duško Radović. Vi ste u prednosti: ne morate popravljati česmu, već nabaviti potpuno novu, uz drugu kupatilsku opremu. Prodaja opreme za kupatila na 12 rata, bez kamate, čekovima građana, obavlja se u salonu kupatila H2O!

Kupatilska oprema


Najveći izložbeno-prodajni salon kupatila u Novom Sadu doprinosi da opremanje kupatila bude pravo zadovoljstvo. Stvorite divni, intimni kutak u kojem ćete se opustiti i odmoriti, uz kvalitetnu opremu, koju će Vam oni obezbediti.

U ponudi su klasične i hidromasažne kade i tuš kabine, slavine, praktičan i izuzetno dizajnirani kupatilski elementi, keramičke i granitne pločice za kupatilo, sanitarna keramika, vodokotlići, ogledala i sva ostala kupatilska oprema.

Salon kupatila


Ono što Vam olakšava izbor su konsultacije arhitekte, koji će Vam pomoći da sve elemente uskladite sa postojećim i da konačan rezultat bude kupatilo po Vašoj meri! Takođe, u mogućnosti su da Vam naprave besplatan 3D projekat kupatila, kako biste što realnije sagledali kako bi koji detalj u Vašem kupatilu izgledao.

Neka Vaše kupatilo služi za sabiranje misli i sakupljanje nove energije, a ne samo za brzinsko obavljanje higijenskih potreba. Lako, brzo i po povoljnim cenama stvorite Vaš mali, privatni raj. Ukoliko Vas interesuje kupatilska oprema na 12 rata, posetite salon kupatila H2O.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas