Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dunav - hotel i restoran

Hotel i restoran na obali Dunava, riblja čarda i pristanište, turističke ture, smeštaj i prenoćište, organizacija i sale za poslovne ručkove, proslave i svadbe. Više o firmi Dunav - hotel i restoran

Visions szr - završni građevinski radovi

Završni građevinski, fasaderski, molerski, parketarski, keramičarski radovi. Izrada i ugradnja kuhinja i elemenata. Renoviranje kuća i izgradnja montažnih kuća. Više o firmi Visions szr - završni građevinski radovi

Pub Dva psa

Pivnica u centru Novog Sada, mesto za dobar dnevni i večernji provod. Žive svirke rock, jazz, latino. Razne vrste piva i vina, 110 vrsta koktela. Letnja bašta. Više o firmi Pub Dva psa

Za kuću i stan

Kuhinjski aparati i pomagala

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kuhinjski aparati i pomagala u današnje vreme umnogome olakšavaju svaki posao u kuhinji, bilo da je to priprema obroka ili čišćenje. Aparati za kuhinju, kojima je asortiman prodavnice Smil prebogat, pretvoriće svako seckanje, kuvanje, pečenje, ukrašavanje hrane u čisto zadovoljstvo! Nabavite sve za kuhinju na jednom mestu, a možete da pazarite i putem njihove internet prodavnice!

Kuhinjski aparati, sve za kuhinju


Svaka domaćica zna da pripremiti ukusan i kvalitetan obrok nije nimalo lako, a gde je tek dekorisanje hrane, kada želite da se istaknete pred gostima! Dobar kuhinjski alat je osnova bez koje ćete se mučiti. U Smil-u Vas čekaju najneverovatniji kućni aparati, koji omogućavaju čak i neiskusnim domaćicama, ali i muškarcima, da istinski uživaju u kuhinjskim poslićima: aparati za kafu, blenderi, sokovnici, mikseri, tosteri, friteze, roštilji, salamoreznice, itd.

Pored aparata, tu su i vrhuska kuhinjska pomagala, koja će Vam pomoći da bez po muke obavite najdosadnije delove posla: ljuštači, sekači, rende, seckalice, vadiljke, hvataljke ... Koliko ova mala pomagala štede energiju i vreme, uverićete se vrlo brzo!

Aparati za kuhinju


Mešenje kolačića možda postane Vaš novi hobi, kada počnete da upotrebljavate praktične modlice za kolače, silikonske kalupe za kolače, torte, mafine, praline, modle za keks i fondan i alate za dekorisanje kolača i torti.

Da biste sve još lakše i lepše pripremili i servirali, ovde možete nabaviti i raznovrsno posuđe i escajg, a pronaći ćete i još mnogo, mnogo toga što ćete poželeti u svom domu!

Svi kuhinjski aparati, pomagala, alati  i posuđe su od najboljih proizvođača, a cene su vrlo dostupne.

Ukoliko Vas zanimaju ovi fantastični kuhinjski aparati, kontaktirajte Smil - Magic Home.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas