Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

London Pub

Lokal u centru sa domaćom atmosferom, najbolji asortiman točenog piva, nastupi bendova, domaći i strani rok, akustične svirke. Pizze, sendviči, roštilj, salate. Više o firmi London Pub

Dr Prolić Popov - dermatološka ordinacija

Specijalistička ordinacija za kožne bolesti, nega i lečenje problematične kože, trajno uklanjanje izraslina na koži i nepoželjnih dlaka sa lica i grudi. Više o firmi Dr Prolić Popov - dermatološka ordinacija

Jupiter Tours - turistička agencija

Turistička agencija, turistička putovanja. Turistički aranžmani za letovanja, zimovanja, ekskurzije, kongresni turizam. Rezervacija avio karata. Više o firmi Jupiter Tours - turistička agencija

Praznici i slavlja

Kućne posete Deda Mraza

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Dečija radost je najvažnija za prazničnu atmosferu i zato svojim malim ukućanima pokažite da želite da ih nagradite za sve dobro što su u ovoj godini uradili. Pozovite u goste pravog pravcatog Deda Mraza sa čarobnim balonima!

Kućne posete Deda Mraza


Priredite nezaboravnu novogodišnju čaroliju. Dolazak Deda Mraza koji ne samo da će doneti poklone, nego će se na zabavan način predstaviti na radost svakog deteta. Svako dete će na poklon dobiti Sneška Belića od balona. Animacija obuhvata  uručivanje paketića,  skulpturu Sneška Belica i igračku od balona po želji deteta. Ukoliko budete  želeleli dodatnu dekoraciju po želji u vidu irvasa, pahulje ili slično, ostvarujete značajan popust.
 
Kućne posete Deda Mraza


Kada su takve proslave u pitanju, veliku ulogu ima i društvo. Ako se na jednom mestu nalazi više dece i više želja, možete se dogovoriti sa Deda Mrazom i napraviti party za pamćenje. Kućna poseta Deda Mraza kreće od 20. decembra, obezbedite najradosnije trenutke po najpovoljnijim cenama. Ostvarite popust, zakažite vreme dolaska i čekajući Deda Mraza budite u euforiji zajedno sa svojim detetom.
 
Kvalitet dekoracije balonima zavisi od umeća onoga ko je pravi, a u ovom slučaju pravi Deda Mraz je profesionalni balloon artist obučen u pravo pravcato odelo Deda Mraza. Studio za dekoraciju i animaciju Čarobni svet balona, šalje Vam najboljeg od svih Deda Mrazova.
 
Sećate li se kada ste Vi bili mali i nestrpljivo čekali jutro i paketiće ispod jelke? Neka i Vaše dete oseti tu čaroliju na mnogo zabavniji način nego pre.

Pozovite Svet Čarobnih Balona i zakažite susret sa najpoželjnijim dekom na svetu!

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas