Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Unispromet doo - stovarište drvene građe

Prodaja drvene građe. Rezana građa, sušeno drvo (daske, grede, letve), repromaterijal za stolare. Uslužno sušenje drveta. Proizvodi od drveta, stolarske usluge. Više o firmi Unispromet doo - stovarište drvene građe

Poliklinika Nada Diva

Dermatologija, plastična hirurgija, fizikalna terapija. Lasersko lečenje akni i ožiljaka, Fraxel laser i radiotalasni lifting kože, korekcija ušiju, lipoliza. Više o firmi Poliklinika Nada Diva

Herc doo - prodavnica bele tehnike

Prodavnica bele tehnike: veš mašine, šporeti, televizori, klima uređaji, kotlovi, frižideri, bojleri. Gorenje, Electrolux, Whirpool, Bosch, Indesit aparati. Više o firmi Herc doo - prodavnica bele tehnike

Zdravlje i lepota

Kućna zdravstvena nega u Beogradu i okolini

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Situacije kada je dobrodošla medicinska nega u kući su nebrojene: sprečeni ste da odete do ambulante, oporavljate se od operacije, u kući imate bolesnika koji je nepokretan ili teško pokretan, osobu koja mora da prima terapije i slično. Tada su usluge medicinskih sestara, koje dolaze po vašem pozivu, od neprocenjivog značaja. Za bilo koji scenario gde vam je potrebna medicinska pomoć u kući, dobro je imati osobu na koju se uvek možete osloniti.

Kućna zdravstvena nega, Beograd


Medicinske usluge u kući, poznate kao kućna zdravstvena nega, obavljaju isključivo obučena lica, odnosno medicinske sestre, koje su za to školovane i imaju iskustva. One dolaze na adresu na kojoj se nalazi bolesnik i pomažu mu da se što pre oporavi, daju mu terapiju, postavljaju kateter, neguju ranu itd.

Preko privatne ambulante za zdravstvenu negu Mobilna sestra, na raspolaganju su usluge medicinske sestre u Beogradu i okolini. To podrazumeva:

 • davanje injekcija u kući
 • davanje infuzija u kući
 • postoperativna nega bolesnika
 • terapija rane
 • per os terapija
 • parenteralna ishrana
 • postoperativna rehabilitacija
 • nega kolostoma
 • zamena diska stome
 • nega i sprečavanje dekubita
 • postavljanje katetera ili njihova zamena
 • davanje klizme

Sve medicinske usluge se obavljaju na terenu - u kući ili stanu pacijenta. Naravno, ove usluge se mogu dobiti i u samoj ambulanti Mobilna sestra.

Medicinske usluge u kući, Beograd


Kako bi medicinska pomoć u kući bila kompletna, Uz to, osoblje ove ambulante umesto vas može obaviti i sve usluge u domovima zdravlja, laboratorijama, bolnicama, apotekama, kao što su nabavka lekova i medicinskih pomagala, sve vrste laboratorijskih analiza, medicinska pomoć i pregledi konsultanata i saradnika.

Kada vam je potrebna kućna nega bolesnika, nije svejedno koga ćete odabrati. Pored stručnosti,koja se podrazumeva, iz Mobilne sestre stići će vam ljubazna, nasmejana i pažljiva medicinska sestra, koja se prema pacijentima odnosi sa puno uvažavanja i ljudskosti. Jer, pored medicinskih usluga, ovim je ljudima često potrebna i topla reč i razumevanje.

Ambulantu vodi medicinska sestra Žaklina Nedeljković.


Sve ostale medicinske usluge iz oblasti zdravstvene nege beba, dece, odraslih i starih, kao i kontakt podatke ove ambulante, potražite na prezentaciji Mobilna sestra - privatna ambulanta za zdravstvenu negu, Beograd.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas