Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Pile - Prom doo

Pile Prom doo uzgoj matičnog jata, proizvodnja jednodnevnih brojlerskih pilića, priplodnih jaja, tov brojlerskih pilića i proizvodnja stočne hrane. Više o firmi Pile - Prom doo

Optika Popović

Optika, prodaja naočara, dioptrijska stakla, kontaktna sočiva, dioptrijski ramovi, naočare za sunce, odredjivanje dioptrije, očni pregled. Više o firmi Optika Popović

HBT Gips - gipsarski radovi cene

Gipsarski radovi, cene rigips ili knauf suva gradnja. Spušteni plafoni, pregradni zidovi, adaptacija potkrovlja, oblaganje zidova. Pokriva Beograd i Novi Sad. Više o firmi HBT Gips - gipsarski radovi cene

Zdravlje i lepota

Kriolipoliza - uklanjanje masnih naslaga

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Dojadilo Vam je da se loše osećate zbog masnih naslaga nagomilanih na stomaku, bokovima, struku? Več dugo sanjate o privlačnijoj figuri, a ideje o rigoroznoj dijeti i besomučnom vežbanju Vam nisu bliske? Sada postoji tretman koji, već nakon prvog puta, uklanja čak 3 cm masnih naslaga! Kriolipoliza, bezbedna metoda u borbi protiv masnih naslaga, izvodi se u poliklinici Nada Diva.

Kriolipoliza, tretman, Nada Diva


Izlaganjem hladnoći započinje proces u kojem se masne ćelije prirodno resorbuju laganim klizajućim pokretima, sa opsegom temperature hladnog vazduha izmedju -5 do 5 stepeni C.

Šta je kriolipoliza

Kriolipoliza je neinvazivna procedura pomoću koje se uklanjaju masne naslage, pri čemu se površine se tretiraju u trajanju od 3-30 minuta, uz praćenje izgleda i boje kože. Ovom metodom se vrši uklanjanje masnih naslaga na struku iznad bokova, na stomaku, leđima i ostalim delovima tela.  Efekat kriolipolize je progresivni gubitak do 3cm masnih naslaga nakon prvog tretmana. Poboljšanja su vidljiva već nakon 15 dana a do konačnih rezultata potrebno je da prođe 2 meseca.

Uklanjanje masnih naslaga, kriolipoliza


Kako se obavlja kriolipoliza

Delotvornost kriolipolize leži u činjenici da su masne ćelije posebno osetljive na nisku temperaturu, što je dovoljno da se izazove njihovo uništavanje, a da pritom ostale ćelije ostanu nedirnute. U trajanju od 3 do 30 minuta hlade se delovi kože sa najviše masnih naslaga, uz praćenje izgleda i boje kože. rilikom udara vazduha u kožu dolazi do vibromasaže koja je vrlo poželjna kako bi se ispraznila kapilarna mreža i mehanički pokrenuo limfotok.

Ukoliko Vas zanima neinvazivan tretman za uklanjanje masnih naslaga - kriolipoliza, poliklinika Nada Diva je spremna da Vam pomogne!


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas