Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović

Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, kvalitetne stomatološke usluge uz maksimalnu bezbolnost. Protetika, dečija stomatologija, lečenje parodontopatije itd. Više o firmi Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović

Stomatološka ordinacija Medicodent

Stomatološke usluge: dečija stomatologija, implantologija, zubna protetika, ortodoncija, lečenje parodontopatije, estetska stomatologija. Dr Branislav Bajkin. Više o firmi Stomatološka ordinacija Medicodent

M90 trading - prodaja i servis cisterni

Prodaja i servis cisterni i dodatne opreme priznatih evropskih i svetskih proizvođača. Zastupnik renomiranog belgijskog proizvođača cisterni LAG. Više o firmi M90 trading - prodaja i servis cisterni

Za lakše poslovanje

Kranzle mašine na popustu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Preduzeće Pegaz Centar je od januara meseca zvanično postao ovlašćeni distributer i serviser nemačkog proizvođača Kranzle. U skladu sa svojim uspešnim poslovanjem, Pegaz Centar je za svoje kupce pripremio veliku akciju, popust do 20% na fabričke cene prilikom kupovine novog uređaja iz Kranzle programa. Ne propustite ovu izuzetnu akciju – kupite uređaj koji Vam je potreban sada.

Kranzle mašine na popustu

Preduzeće Kranzle iz Nemačke je jedan od vodećih proizvođača mašina za pranje pod pritiskom. Zastupljeno je u celom svetu, na svim kontinentima, a u proizvodnom asortimanu pored perača pod visokim pritiskom, nalaze se i hidrousisivači i ručne mehaničke čistilice. Stečeni sertifikati CE i TUV/GS su garancija da su čistači visokim pritiskom prvoklasni.

Kranzle uređaji se ističu natprosečnim kvalitetom samog proizvoda i tehnologije, privlače modernim dizajnom, sadrže visokokvalitetne materijale, ekstremno dug upotrebni vek trajanja i ekonomsku isplativost koja je za primer. Kranzle perači visokim pritiskom postavljaju merila i u smislu očuvanja ekološke sredine. Aparati štede vodu i energiju, a u isto vreme pružaju maksimalni učinak čišćenja.
Pegaz Centar Vam preporučuje modele Quadro 799 TS T, Quadro 1000 TS T  i Therm 895-1.  

Ovlašćeni servis

Za sve uređaje proizvođača Kranzle, obezbeđen je profesionalni servis, koji je opremljen najsavremenijim uređajima i svim alatima potrebnim za održavanje i popravku mašina. Servisna služba ima zadatak da, pre svega kvalitetno, brzo i pouzdano, u garantnom i vangarantnom roku, izvrši servisiranje uređaja originalnim rezervnim delovima. Servisna delatnost se obavlja u centralnom servisu Pegaz Centra u Novom Sadu, a po potrebi i na terenu.

Direktan kontakt sa komintentima prilikom preuzimanja, popravke i vraćanja uređaja, ugradnja originalnih rezervnih delova, kadrovska osposobljenost i dugogodišnje iskustvo, servis Pegaz Centra čine pouzdanim partnerom. Na sve zamenjene rezervne delove dobićete vremensku garanciju, a stare zamenjene delove ponećete sa sobom. Zaposleni i stručno obučeni radnici u servisu predstavljaju garanciju da će intervencije na vašoj mašini biti obavljene kvalitetno i u kratkom vremenskom roku. U sklopu servisa nalazi se i prodavnica rezervnih delova u kojoj možete kupiti originalne rezervne delove.

Ako Vam je potreban servis ili želite da iskoristite popust za kupovinu nove mašine iz Kranzle programa, posetite Pegaz Centar.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas