Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Poliklinika Velisavljev

Pedijatrijska ordinacija, lečenje dece, genetsko savetovalište, neonatologija, dečija urologija, fizijatrija, ortopedija, color doppler, EKG, dermatolog. Više o firmi Poliklinika Velisavljev

Tefter doo - knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija, knjigovođstvo, knjigovodstvene usluge i vođenje knjiga. Osnivanje radnje, prijava i odjava radnika, plate i naknade... Više o firmi Tefter doo - knjigovodstvena agencija

Specijalistička ortopedska ordinacija Orthoexpert

Specijalistička ordinacija Orthoexpert, lečenje bola u ramenu, lečenje bola u laktu, sindrom bolnog ramena, nestabilnost ramena, ukočenost lakta, PRP procedura Više o firmi Specijalistička ortopedska ordinacija Orthoexpert

Za porodicu

Kožni novčanici Iguana

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kožni novčanici svakako su najelegantniji i najdugotrajniji novčanici koji postoje. Naravno, njihov izgled i funkcionalnost zavise od kvaliteta kože, preciznosti izrade, maštovitosti onog ko ih dizajnira... Obzirom da u novčaniku nosite ne samo novac, već i dokumenta, kartice, fotografije najmilijih, vizitkarte i verovatno brojne ceduljice, najbolje je da Vaš kožni novčanik bude zaista jak i kvalitetan.

Muški kožni novčanici, Iguana


Izrada i prodaja novčanika od kože

Izrada novčanika od kože je nešto u čemu Iguana može da Vam ponudi zaista izuzetan kvalitet. Obzirom da je njihova delatnost proizvodnja kožne galanterije, svi kožni proizvodi imaju prilično povoljne cene, pa se i prodaja novčanika obavlja po sjajnim uslovima.

U ponudi su muški novčanici klasičnog ili savremenog dizajna, kao i sofisticirani ženski novčanici, koji će oduševiti sve generacije pripradnica lepšeg pola.


Muški kožni novčanici

Muški kožni novčanici nisu samo detalj koji služi da se u njemu nosi novac. Oni su, pored primarne funkcije, odličan pokazatelj stila i ukusa. Obzirom da mnogi muškarci još uvek nose novčanik u zadnjem džepu pantalona, jasno je da njihov izbor moraju biti kožni novčanici koji će trajati i neće se pohabati od čestog korišćenja.

Muški kožni novčanici Iguana jaki su i otporni, a modeli raznovrsni. Odaberite muški novčanik koji je najviše u skladu sa Vašom ličnošću, zanimanjem i interesovanjima. Takav kožni novčanik će biti pokazatelj da ste osoba koja vodi računa o svim detaljima. I, zaboravite na džep pantalona, jer najsigurniji način za nošenje novčanika jesu muške kožne torbe, koje ćete takođe naći u Iguani.

Ženski kožni novčanici, Iguana


Ženski kožni novčanici

Ženski kožni novčanici neretko damama puno znače - oni predstavljaju pravu malu riznicu najvažnijih stvari, i često su odabrani u skladu sa torbom. Kada napravi pravi izbor, većina žena sa uživanjem uzima i otvara svoj novčanik, jer zna da on emituje poruku da je ona žena koja ume da odabere.

Ženski kožni novčanici Iguana nose dašak elegancije i snagu tradicije, ali i dovoljno modernog, da zadovolje urbane devojke. Dame će biti oduševljene modelima kožnih novčanika i izuzetno pristupačnim cenama.

Još ukoliko novčanik postane deo adekvatne ženske kožne torbe, Vi ste svoj outfit već uklopile. Ostalo su sitnice.

Novčanici muški, novčanici ženski, muške i ženske kožne torbe, ali i kožni kaiševi i ostala kožna galanterija, deo su Iguaninog asortimana, koji će obogatiti Vašu svakodnevicu.

Uštedite novac i ponesite upečatljiv stil, koji Vam donose kožni novčanici Iguana.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas