Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Iguana szr - proizvodnja kožne galanterije:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Iguana szr - proizvodnja kožne galanterije

Adresa: Temerinska 155, 21000 Novi Sad
Telefon: 063 10 80 388

www.iguanahandmade.co.rs


KOŽNI KAIŠEVI - IZRADA I PRODAJA

Kožni kaiševi Iguana hand made, pravi su izbor za sve koji bez ovog modnog detalja ne mogu da zamisle nijednu odevnu kombinaciju. Pored prvoklasnog kvaliteta i izgleda, nije zanemarena ni njihova primarna uloga - ovi kaiševi od kože su vrlo jaki i izdržljivi.

Muški kožni kaiševi, izrada i prodaja kaiševa od kože, Iguana


Izrada kaiševa u Iguani obavlja se, već decenijama, po porodičnoj tradiciji nekadašnjih zanatlija. Prava koža, vešte ruke i neprestano praćenje svetskih trendova, garantuju Vam kožni kaiš na kojem će Vam pozavideti.

Prodaja kaiševa u Iguani će Vas oduševiti. Čekaju Vas kožni kaiševi svih boja i veličina, po vrlo pristupačnim cenama. Odaberite kožni kaiš klasičnijeg kroja, koji ćete nositi svaki dan, u svakoj situaciji. Ili, nabavite malo drugačiji kaiš, u nekoj jarkoj boji, koji će osvežiti uobičajenu odevnu kombinaciju.

Ženski kožni kaiševi, izrada i prodaja kaiševa od kože, Iguana


Ženski kaiševi od kože svakoj dami će pružiti osećaj samopouzdanja. Muški kaiševi od kože učiniće da lako i jednostavno budete muškarac od stila.

Ukoliko imate prodavnicu, prodaja kaiševa je nešto što će sigurno unaprediti Vaše poslovanje. Ponudite svojim kupcima kvalitet i cene formirane prema tržištu, i rezultat neće izostati.


Ukoliko Vas zanima izrada i prodaja kožnih torbi, više informacija pogledajte na stranici Kožne torbe.

Ukoliko Vas zanimaju ostali kožni proizvodi, više o njima naći ćete na stranici Iguana szr - proizvodnja kožne galanterije.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas