Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Hemijska čistionica PopS doo

Hemijska čistionica, hemijsko čišćenje, pranje, peglanje, bojenje i krojačke prepravke tekstilne, kožne i vunene odeće, rublja, zavesa, presvlaka. Više o firmi Hemijska čistionica PopS doo

Časovničarska radnja Željka Marušić

Časovničar, popravka ručnih, zidnih, džepnih satova, otkup satova, originalni delovi za satove Longines, Roamer i Certina, proizvodnja skeletnih drvenih satova. Više o firmi Časovničarska radnja Željka Marušić

Dečija rođendaonica Duga plus

Dečija rođendaonica Duga plus - rođendaonica sa dvorištem, u mirnom delu Novog Sada. Gusarski brod. Sportska sala: zumba, karate, kik boks, pilates i piloxing. Više o firmi Dečija rođendaonica Duga plus

Za porodicu

Kožne tašne po povoljnim cenama

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Muške i ženske kožne tašne deo su asesoara bez kojeg je dobar stil nezamisliv. Postojanost, izdržljivost i elegancija prve su asocijacije na kvalitetan predmete od kože, ali se odmah pomisli i na visoku cenu. Ipak, to ne mora da bude tako, ukoliko otkrijete ono što nudi radionica i veleprodaja kožne galanterije Iguana, a to su dugotrajne i lepe kožne tašne po povoljnim cenama.

Muške kožne tašne


Kožne tašne u Iguani proizvode se, već 40 godina, ručno, od čvrste i kvalitetne kože. Dizajnirane su po ugledu na najnovije svetske modele, a modeli se kreiraju prema određenim generacijama. Ovde će idealnu tašnu pronaći i trendseteri i klasičari, jer u Iguani izlazi u susret svim kategorijama kupaca.

U asortimanu Iguane nalaze se:

  • muške kožne tašne
  • ženske kožne tašne
  • muške kožne torbice (preko ramena)
  • muške poslovne tašne
Ženske kožne tašne


Proizvodnja i prodaja kožnih tašni u Iguani omogućava svima da za pristojnu sumu novca dođu do kvalitetnog kožnog proizvoda, sa dugom garancijom.

Pored ponuđenih modela, ovde se obavlja i izrada kožnih predmeta prema Vašoj želji, zamisli, opisu, fotografiji, skici. Samo recite šta ste zamislili i dobićete unikatan, samo za Vas napravljen, kožni proizvod.

Proverite zašto je Iguana hand made postao srpski brend omiljen strancima! Nabavite kožne tašne po povoljnim cenama, kontaktirajte Iguanu.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas