Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Rajla - molerski radovi

Molerski i gipsarski radovi u građevinarstvu, renoviranje, adaptacija stambenog i poslovnog prostora, krečenje, keramika, izrada demit fasade, spušteni plafoni. Više o firmi Rajla - molerski radovi

Ultrazvuk glave i vrata - Medikdent NS

Ultrazvuk vrata i glave, ultrazvuk štitaste žlezde, paraštitastih žlezda, ultrazvučna dijagnostika bolesti pljuvačnih žlezda i limfnih žlezda vratne regije. Više o firmi Ultrazvuk glave i vrata - Medikdent NS

Ordinacija opšte stomatologije Maya Dental Office

Stomatološke usluge po veoma pristupačnim cenama. Plombiranje zuba, lečenje zuba, uklanjanje zubnog kamenca, stomatološka protetika, vađenje zuba, ortodoncija. Više o firmi Ordinacija opšte stomatologije Maya Dental Office

Zdravlje i lepota

Kozmetika Algologie - tretmani od morske vode i algi

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Poznato je da je kozmetika od morskih trava blagotvorna za kožu Francuska kozmetika na bazi algi i morske soli odnedavno je dostupna i u našoj zemlji, a u Evropi i svetu se već dugo primenjuje. pod imeonom Algologie. Kozmetički tretmani na bazi morske vode i algi se, po izuzetno povoljnim cenama, obavljaju u salonu Bonne Etoile, u Novom Sadu.

Algologie kozmetika, salon Bonne Etoile


Algologie kozmetika

Algologie kozmetika nalazi se 25 godina na francuskom i svetskom tržištu, a od juna 2014. godini i u Srbiji. Algologie laboratorija je locirana na, od UESKO-a zaštićenom mestu u Bretanji, blizu najvećeg polja algi u Evropi. Nauka se koristi da bi se dobilo najbolje iz prirode. Ova francuska kozmetika za lice se bazira na bazi morske vode u kombinaciji sa morskim travama.

Algo 3 Complex je sastojak preko 90% proizvoda. Zadužen je da zadovolji tri osnovne potrebe kože

  • remineralizaciju
  • hidrataciju
  • jačanje kože i zaštita od slobodnih radikala

Algologie proizvodi nemaju paraben, silikon, mineralna ulja, ftalate, propilen glikol, polietilen glikol.

Algologie proizvodi, salon Bonne EtoileAlgologie tretmani

Kozmetika Algologie koristi se za širok spektar tretmana:

  • Hydra plus tretman
  • Intens perfect skin
  • Vital anti-aging
  • Lift-lumiere
  • Intense perfect skin
Kozmetika od morskih algi


Hydra plus tretman

Ovaj kozmetički tretman se primenjuje bez obzira na godišnje doba, jer je koži stalno potrebno da bude hidrirana, a samim tim blistava i zdrava. Preporučuje se za sve tipove kože. Izuzetne osobine morskog pilinga sa mikročesticama, seruma koji je čaša vode za kožu i duple maske doprinose savršenom balansu u koži. Koža dobija jedrinu, vraća joj se svežina, blistavost i zdrav izgled.

Piling je napravljen od minerala i morskih algi koji su potrebni za pravilno funkcionisanje ćelija. Oni remineralizuju i obogaćuju kiseonikom. Marine lotion je 100% morska voda, koja se filtrira da bi se uklonili nepoželjni miroorganizmi koji su prirodno prisutni u moru. Sastav je sličan krvnoj plazmi.

Serum vraća vlažnost koži i povećava zalihe vode u epidermu.

Replenish maska gasi žeđ koži i vraća joj svežinu.

Algae Bouillie su samlevene sveže morske alge. Bogate su vitaminima A, D, C, E i K, mikroelementima, morskim solima. Naročito se preporučuju za umornu i devitaliziranu kožu.

Kozmetički salon Bonne Etoile, u Novom Sadu, mesto je na kojem možete obaviti tretmane Algologie kozmetikom, po veoma povoljnim cenama.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas