Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi CaVita centar - tretmani kavitacije:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

CaVita centar - tretmani kavitacije

Adresa: Augusta Cesarca 18, II sprat, apartman 203, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 44 59 14, 063 53 63 20KOZMETIČKI TRETMANI ZA OBLIKOVANJE TELA

Tretman lica radiofrekvencom redukuje fine i duboke bore i ožiljke od akni, ojačava imunitet osetljive kože i popravlja pigmentaciju. Rezultati su brzi i vidljivi kod konture lica, tonusa i čvrstine kože.

Kozmetički tretmani i terapije za oblikovanje tela, VirtualniGrad


Tretman tela readiofrekvencom omogućava Vam smanjenje celulita, razgradnju masnog tkiva, redukovanje strija i zateže kožu tretirane površine.

Ovi kozmetički tretmani i terapije se koriste u estetskoj medicini i kozmetici za nehirurško podmlađivanje lica i tela.

Vakuum terapija lica i tela predstavlja radijalnu endodermnu terapiju (RDD) zasnovanu na vakuumu. Green Vac komponenta stvara vakuum, koji preko aplikatora stvara kružni kožni nabor, u kojem se povećava rastegljivost vezivnog tkiva i dolazi do širenja kapilara. Time se ubrzava cirkulacija, a posledica je bolja razmena materija na lokalnom nivou (utretiranoj regiji). Dotok sveže krvi i kiseonika na oštećenim mestima se znatno poboljšava, pa vezivno tkivo postaje još elastičnije, ubrzava se protok limfe, pa se samim tim eliminiše i višak tečnosti iz organizma. Ovi procesi postiču sintezu kolagena i olakšavaju metabolizam masti. Rezultat je glatko, bolje oblikovano telo, bez celulita. Za vreme postupka, nema neželjenih i neprijatnih efekata. Kod senzitivnih osoba, u zavisnosti od tretiranog dela tela moguća je pojava blagih modrica ,koje se povlače nakon par dana. Tretman traje od 20 do 40 minuta, po potrebi se može ponavljati na 3 do 7 dana, u zavisnosti od namene terapije.


Preso terapija ili limfna drenaža je mehanička limnfna drenaža. Neophodan je pratilac drugih metoda kao što su kavitacija, vakuum masaža i jedan je od preduslova za postizanje efikasnih rezultata, a nezamenjljiva je u anticelulit tretmanima. Preso terapija se može koristiti i samostalno. Smatra se da svaki čovek čak i onaj koji nema vidljih problema, kao preventivu u zaštiti svog zdravlja treba da upražnjava limfnu drenažu barem jednom nedeljno. Metoda preso aparatom je izuzetno prijatna i relaksirajuća, terapija traje 45 minuta ili kraće, svaki ili svaki drugi dan 4 do 6 nedelja.   


Detaljnije informcije o kozmetičkim tretmanima pružiće vam CaVita centar – tretmani kavitacije.


Ukoliko Vas zanimaju vakumsko čišćenje lica, dijamantska mikrodermoabrazija, hijaluronski fileri, mezoterapija lica ili tela, pogledajte stranicu Tretmani lica.


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas