Kozmetički salon u Novom Sadu. Kozmetički tretmani lica, anticelulit program, depilacija, pedikir, manikir, masaža. Tretman lica 24-karatnim zlatom.

Beauty kutak Ivana 5 3 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
3
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

9-17H

Utorak

9-17H

Sreda

9-17H

Četvrtak

9-17H

Petak

9-17H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Beauty kutak Ivana

Da biste se ulepšali, relaksirali, vratili sjaj svom licu i telu ili rešili neke estetske probleme koje vas čine nesigurnim, potrebno je da dospete u ruke adekvatne kozmetičarke. Do nekog ko je stručan i pouzdan i čijom su uslugom zadovoljne stotine klijenata.

Ukoliko se raspitate koji kozmetički saloni u Novom Sadu vrše kvalitetnu uslugu proverenom kozmetikom, a da je pritom atmosfera opuštena i prijatna, doći ćete do mesta na kojem se obavljaju vrhunske kozmetičke usluge, a to je kozmetički salon Ivana. Maksimalni higijenski uslovi, tretmani u korak sa svetskim, posvećenost, stručnost i individualni pristup klijentu samo su neke od prednosti ovog salona. Pored tretmana, mogu se dobiti i saveti o nezi u kućnim uslovima.

Salon vodi kozmetičar-estetičar Ivana Koneska, koja iza sebe ima petnaestogodišnje iskustvo rada u struci. Iako Novi Sad obiluje kozmetičkim salonima, postoje razlozi zašto je izuzetno veliki broj naših sugrađanki poklonio svoje poverenje baš Ivani i zašto joj ostaju verne.

KOZMETIČKI TRETMANI LICA

Klasični tretman lica podrazumeva čišćenje, piling, masažu, parenje, komedoekspresiju, dezinfekciju, dve maske prema tipu kože, antirid, serum, završne kreme, korekciju obrva i nausnica.

Biološki tretman lica određuje se i obavlja prema potrebama i tipu kože, pa se prema tome rade tretman hidratacije za suvu kožu, antiage tretman, tretman za masnu kožu, tretman zone oka itd.

Tretman lica 24-karatnim zlatom spada u liniju luksuznih tretmana za potpunu regeneraciju i obnovu ćelija. Obuhvata pripremu kože, unos bioaktivne ampule, seruma, specifičnu masažu 24- karatnom maskom, masku, unos zlatnih niti i završnu kremu. Ovaj tretman lica namenjen je za drugi i treći stepen fotoostarele kože. Njime se koža u potpunosti regeneriše, usporava se nastanak bora, postojeće bore postaju pliće, a lice postaje sjajno i zategnuto.

Tretmani lica voćnim kiselinama služe za rešavanje određenih problema, i prema tome postoji više vrsta tretmana: za bore i regeneraciju kože, za uklanjanje ožiljaka od akni i fleka, za zatvaranje pora. Jedan od njih je i tretman holivudskim Jessner pilingom, koji se obično radi pred neku važnu priliku, kada je potrebno da koža izgleda blistavo. Ovo je tretman sa blic efektom, za trenutno sjajnu regeneraciju kože. Tretmani voćnim kiselinama se rade u serijama, u zavisnosti od potrebe lečenja kože i obavljaju se uvek tokom zime.

Mladalački tretmani lica podrazumevaju lečenje problematične kože sa aknama.

Dermapen terapija mikroiglicama

Dermapen terapija mikroiglicama je veoma efikasna nehirurška metoda za ublažavanje bora i ožiljaka. Ovom terapijom stimuliše se proizvodnja kolagena čime koža postaje sveža i podmlađena.

Dermapen je električna olovka na čijem vrhu se nalazi mnoštvo mikroiglica sa kojima se postiže efikasniji unos aktivnih supstanci u dublje slojeve kože.Tretmanom se omogućava lifting lica i otklanjanje bora, smanjenje pora i poboljšanje izgleda kože nakon prvog tretmana.

Dermapen terapija preporučuje se za: ublažavanje i smanjenje bora, ublažavanje raznih ožiljaka, podmlađivanje i zatezaje kože apsorpcija vitamina, ublažavanje strija. Ne preporučuje se na delu kože sa otvorenim ranama i opekotinama.

Dijamantska Dermoabrazija

Princip dermoabrazije je da se mehaničkim putem skida površinski sloj izumrlih ćelija kože pomoću adekvatne sonde i vakuuma. Dijamantska sonda Diamond Peel aparata na kojoj se nalaze mirko-čestice brušenog kristala, veoma nežno i lako uklanja površinski sloj epidermisa, što dopirnosi otvaranju pora, čišćenju lica, poboljšanju cirkulacije, ali i stimuliše stvaranje novog kolagena. Nakon već prvog tretmana koža dobija sjaj, mladalački izgled i blistav ten.

Sonda ima 9 različitih nastavaka (razni oblici i granulacije) koji omogućavaju da se svaki deo lica ili tela može savršeno temeljno obraditi.

Diamond Peel aparatom se mogu postići odlični rezultati za veliki spektar različitih problema kože: nečista koža, proširene pore, ožiljci od akni, povećana pigmentacija i fleke, sitne bore i rejuvencija, strije i keloidni ožiljci.

ANTICELULIT PROGRAM

U anticelulit program ovog salona spadaju različiti anticelulit tretmani, a vrste tretmana određuju se prema stanju i tipu celulita i životnih navika klijenata.

Anticelulit tretman vrhunskom nemačkom kozmetikom Jean d’Arcel, sastoji se iz nanošenja seruma, anticelulit masaže, nanošenja drugog seruma i aktivnog gela za razgradnju masnih naslaga.

Razbijanje celulita ultrazvučnim talasima, uz anticelulit masaže sa limfnom drenažom i termo pakovanja.

Anticelulit tratmani se rade u serijama od po 10 tretmana, a koliko je serija potrebno zavisi od stanja i vrste celulita.Ukoliko se klijent pridržava svih uputstava dobijenih od strane stručnog lica, očekivani rezultat je figura bez pomorandžine kore, a mnogi dobijaju i lep zategnut oblik tela.Nakon anticelulit tretmana u ovom salonu, nema kontraefekata u vidu modrica, podliva ili pucanja kapilara.

Maderoterapija

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama. Anticelulit masaža oklagijama preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima. Maderoterapijom se mnogo lakše i brže postižu rezultati nego kod klasične anticelulit masaže Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detoks celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema.

Za postizanje dobrih rezultata preporučuje se najmanje dve serije od po 10 tretmana a tretman traje 45 minuta. Ovim tretmanom obuhvaćene su cele noge, stomak i struk. Anticelulit masaža oklagijama je:

  • 100% prirodna

  • 100% neinvanzivna

  • 100% nema kontraindikacije

DEPILACIJA HLADNIM VOSKOM

U salonu se obavlja depilacija hladnim aloja voskom, pogodna i za najosetljiviju kožu. Ovaj vosak je nežan i negujući, a depilacija prolazi bez velikog crvenila i burnih reakcija. Obavlja se4 depilacija svih delova tela na kojima želite da uklonite suvišne malje: depilacija ruku, nogu, stomaka, leđa, prepona, nausnica…

PEDIKIR I MANIKIR

Usluge koje možete zakazati u ovom salonu su i pedikir i manikir. Pedikir može biti estetski ili medicinski (rešavanje problema poput kurjih očiju i uraslih noktiju).

MASAŽA

Masaža u salonu Ivana obavlja se stručno i do kraja, a uključuje i masažu ruku, vrata i tela sa obe strane. Masaža se prilagođava potrebama i željama klijenata. Može se odabrati:

  • Relaks masaža celog tela
  • Parcijalna masaža – leža, ruke i vrat
PARAFINSKI TRETMANI LICA I TELA

Parafinski tretmani namenjeni su dubinskoj ishrani i regeneraciji kože.

VRHUNSKA KOZMETIKA ZA KUĆNU UPOTREBU

U salonu vas čeka i široka paleta profesionalnih proizvoda za produženu kućnu negu, koje možete isprobati i kupiti. U ponudi su kreme za lice, losioni, antiridi i serumi marke Thalgo, Dr Temt i Ella Bache.

Deviza kojom se vodi ovaj kozmetički salon u Novom Sadu je da je zadovoljstvo klijenta na prvom mestu. A i najzahtevniji klijenti u ovoj oblasti bivaju zadovljni kada im se posveti individualna pažnja, kada dobiju najbolje savete, a cene kozmetičkih usluga budu adekvatne rezultatima koje dobijaju.

Pored stručnosti, najsavremenijih tretmana i kvalitetne kozmetike koja se koristi, salon lepote Ivana obiluje svim navedenim. Plus, ovde možete popiti kafu uz osmeh i razgovor i priuštiti sebi vredne trenutke uživanja, koje zaslužujete!

Ovaj salon smo predstavili i na portalu www.ordinacije.info. Možete ga pogledati na stranici Kozmetički salon Ivana.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Vesna 28. децембра 2021. 16:37
Vaša ocena

Ja sam danas bila odusevljena sa profesionalnoscu i kreativnoscu usluge! Dobila sam tretman za lice i savetovanje kakvo za 30 godina nisam dozvela! Salon je opremljen sa modernom tehnologijom i vrhunskom kozmetikom i najbolje od svega je sto je Ivana danas sama iskreirala na moj tip koze individualno skrojen tretman i Ivaninu kompentenciju i uslugu mogu svima najtoolije preporuciti!

Klara 6. августа 2018. 22:12
Vaša ocena

Ako želite da se opustite i da uživate u fantastičnim masažama, ja vam preporučuje ovaj kozmetički salon. Dođite i uverite se!

Nema 1 sledećih ocena Pogledaj Sledeće Ocene