Kozmetički tretmani lica: ultrazvučno čišćenje, medicinski tretman, mikrodermoabrazija, Pure Oxigen. Pedikir, depilacija, ultrazvučno skidanje visećih bradavica.

Bonne Etoile 5 3 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
3
BROJ GLASOVA
10
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

11-19H

Utorak

11-19H

Sreda

11-19H

Četvrtak

11-19H

Petak

11-19H

Subota

Neradna

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Ilije Birčanina 25, Novi Sad

Autobuske linije:

3A, 3B, 7A, 7B, 8A, 8B, 18A, 18B

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Bonne Etoile

Svima je potreban kratki predah od gužve i stresa sa kojima se svakodnevno suočavamo, a koji ostavljaju trag i na našem izgledu. Kratki predah za odmor, lepotu i dobar osećaj, nešto što je tako važno, a na šta smo, čini se, skoro i zaboravili…

Oni koji se sete da povremeno zastanu znaju kako je revitalizujuće počastiti se kvalitetnim kozmetičkim tretmanom. Ipak, za zdrav, svež i negovan izgled preporučljivo je redovno se prepustiti rukama stručnjaka. A onda, videćete, nema boljeg osećaja od saznanja da ste uradili nešto za sebe!

KOZMETIČKI SALON

Kozmetički salon Bonne Etoile može biti i Vaša srećna zvezda! Ovaj kozmetički salon u Novom Sadu, na Novom naselju, pruža sve kozmetičke usluge koje su potrebne da biste zablistali i osećali se prijatno u svojoj koži. U opuštajućoj, prijateljskoj atmosferi, maksimalno ćete se relaksirati dok iskusan, školovani kozmetičar obavlja tretman koji ste odabrali. Na raspolaganju su vrhunski kozmetički tretmani lica i tela, namenjeni ženama svih dobi.

KOZMETIČKI TRETMANI LICA

Kozmetički tretman lica mora biti izveden u skladu sa tipom kože, starosti, određenim problemom koji postoji. Zato je od izuzetne važnosti da ga obavi stručno lice, sa puno iskustva. Nakon kozmetičkog tretmana, koža lica biva glatka, zdrava, jedra, hidrirana, a Vaš osećaj sjajan!

U salonu Bonne Etoile obavljaju se:

  • Medicinski tretman lica – namenjen problematičnoj koži, sa miteserima i aknama, podrazumeva masažu, parenje, čišćenje, piling i masku
  • Nega lica – namenjen koži koja nije problematična
  • Tretman lica Auriege kozmetikom – prirodna francuska kozmetika za profesionalnu negu, prema tipu, stanju i starosnoj dobi kože
  • Ultrazvučno čišćenje lica – ugodan i bezbedan način čišćenja lica od mrtvih ćelija kože, višlka masnoće, bubuljica, akni, fleka itd. Uz čišćenje lica hidrira i učvršćuje kožu lica.
  • Revitalizacija lica – obnavljanje površinskog sloja kože lica adekvatnim preparatima
  • Mikrodermoabrazija lica bez aparata – neinvanzivan tretman pri kojem se uklanjaju izumrle ćelije kože, koriguje proširene pore, masnu kožu, sitne bore, ožiljke. Podrazumeva dublji pilin u svrhu regeneracije kože. Namenjena svim tipovima kože.
  • Pure Oxigen tretman – tretman lica kiseonikom hidrira, podmlađuje i osvežava kožu snabdevajući je kiseonikom.
  • Korekcija i farbanje obrva
PEDIKIR

Nega stopala danas svakako spada u standarde lepote, ali i zdravlja. Urasli nokti, žuljevi, kurje oći neretko umeju da prerastu u ozbiljan problem, a njihov neadekvatan tretman može samo da pogorša stvari. Zato dozvolite da se o Vašim stopalima pobrine profesionalac. Možete odabrati:

  • Medicinski pedikir – uklanjanje zadebljale kože na stopalima, žuljeva, uraslih noktiju, kurjih očiju itd.
  • Estetski pedikir – pakovanje, piling, masaža, oblikovanje i lakiranje noktiju
DEPILACIJA

Glatka i lepa koža, bez neželjenih dlačica, danas je podrazumevajući standard za urednost i lepotu. Postoji gomila sredstava za uklanjanje dlačica sa lica i tela, ali je i dalje najjednostavniji način depilacija. U salonu se obavlja:

  • Depilacija nausnica
  • Depilacija lica toplim i hladnim voskom
  • Depilacija tela (nogu, ruku, prepona, pazuha) toplim i hladnim voskom
  • Korekcija obrva voskom
SKIDANJE VISEĆIH BRADAVICA ULTRAZVUKOM

Viseće bradavice ili meki fibromi su bezazlene izrasline na koži koje, međutim, vrlo smetaju upravo zbog svog visećeg položaja. Kako se ne bi dešavalo da ih zakačite i zacepite ili otkinete, a zatim inficirate, najbolje je da se one uklone na bezbedan način. Takođe, postoji opasnost od širenja ovih bradavica. Ultrazvučno uklanjanje visećih bradavica je kratkotrajan postupak, bezbolan i u potpunosti bezbedan. Ne ostaju ožiljci nakon tretmana.

Ne zaboravite da povremeno zastanete i posvetite se svojoj lepoti i zdravlju, a kozmetički salon Bonne Etoile, Novi Sad, će Vas podržati u tome kroz najsavremenije kozmetičke tretmane.

Bonne Etoile smo predstavili i na sajtu www.ordinacije.info

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Nadica 12. августа 2018. 21:57
Vaša ocena

Super ste, ostanite takvi i još bolji!

Nadežda N. 12. августа 2018. 21:53
Vaša ocena

Fantastično uklanjaju bradavice koje vam smetaju.Super, spuer supert ste ….

Nema 1 sledećih ocena Pogledaj Sledeće Ocene