Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Fortuna - izrada i prodaja zupčanika

Izrada i prodaja zupčanika. Proizvodnja rezervnih delova za mašine, izrada zupčanika, ozubljenje, proizvodnja lančanika, proizvodnja osovina i poluosovina. Više o firmi Fortuna - izrada i prodaja zupčanika

Škola stranih jezika My School

Škola stranih jezika, kursevi engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog, španskog i ruskog jezika. Priprema za FCE, CAE, CPE. Konverzacija na prvom mestu. Više o firmi Škola stranih jezika My School

Usko specijalizovana ordinacija za bolesti srca Dr Šljapić

Kardiološki pregled. Elektrokardiografija, ehokardiografija, dopler karotidnih arterija, 24h holter pritiska, 24h EKG holter, testopterećenja, event rekorder. Više o firmi Usko specijalizovana ordinacija za bolesti srca Dr Šljapić

Kontakt

Ovaj Grad čine kontakti među ljudima. Pošaljite aktuelnost od značaja Građanima, novosti u Vašem poslovanju, informacije o kulturnim dešavanjima i zabavi, predstavite Vaše mesto, postanite Član Privrede. Predlažite nove teme i poslovne ideje. Vi činite ovaj Grad.

Kontakt


Šta je VirtualniGrad?

VirtualniGrad je online brend star 15 godina, poznat kao prvi privredni adresar na internetu, koji uz kompletne poslovne prezentacije firmi, raspoređene po delatnostima, obiluje i uvek aktuelnim i zanimljivim informacijama iz različitih oblasti.

Za 15 godina postojanja VirtualniGrad je postao milionski, a čini ga više stotina Članova Privrede i desetine hiljada kupaca. Glavni kanal komunikacije između Privrede i Građana je sajt http://www.virtualnigrad.com, koji do sada broji više od 12 miliona jedinstvenih poseta (pojedinačnih osoba koje posećuju ovaj sajt).


Šta dobijate ako ste Član Privrede VirtualnogGrada?

Ukoliko ste preduzetnik, kao član privrede VirtualnogGrada dobijate ogromno, višemilionsko tržište i više načina za promociju, koji svi vode ka istom cilju - kontaktima od strane Vaših ciljnih kupaca, uspešnijoj prodaji i boljem poslovanju.

Pored mogućnosti za predstavljanje sopstvenog biznisa na ogromnom tržištu, uz ostvarenje glavnog cilja - kontakata od strane ciljnih kupaca, Članovi Privrede VirtualnogGrada sve ove godine dobijaju i konsultacije iz oblasti marketinga, usluge kreiranja poslovnih prezentacija i reklamnih članaka, kao i kompletnu tehničku podršku.


Ostale usluge za preduzetnike

U poslednjih godinu dana, VirtualniGrad je, uz dosadašnje, preduzetnicima ponudio i niz novih usluga, kao što su izrada sajtova, Google kampanja, SEO optimizacija, marketing na društvenim mrežama, copywriting, web i grafički dizajn, kako bi objedinio sve svoje resurse, znanja i iskustva i pomogao svojim klijentima da dobiju kvalitetnu i sveobuhvatnu online kampanju, sa ciljem da izazovu interesovanje svojih ciljnih klijenata, ostvare kontakte, prodaju više i posluju bolje.


Zbog čega je VirtualniGrad koristan Građanima?

Svojim Građanima, odnosno posetiocima sajta, VirtualniGrad predstavlja svojevrsni adresar firmi iz različitih delatnosti, a uz to prezentuje i aktuelne informacije iz oblasti kulture, privrede, zdravstva, nege, sporta i rekreacije, poslovanja, zabave, tema korisnih za porodicu, mlade, popusta... U odnosu na to kako je kroz vreme rastao i razvijao se, naš Grad je postao pravi gigant među sajtovima slične namene i prevazišao prevashodne okvire, ponudio svojim klijentima kompletnu podršku za bolje poslovanje i doneo merljivu i konkretnu korist stotinama svojih Članova.


Prjavite se i postanite i Vi Član privrede Virtualnog Grada!

Javite nam se koristeći kontakt forme dole:

Predstavite Vašu firmu na VirtualnomGradu

Nakon Vaše prijave, pozvaćemo Vas i dogovoriti sastanak na kojem ćemo se upoznati sa Vašim kupcima, konkurencijom i organizacijom rada. Predstavićemo naš Grad, Građane i našu Privredu, detaljno ćemo Vam predstaviti podršku koju pružamo Privredi i koje koristi imate kao Član naše Privede.

Agencija Virtualni Grad
21000 Novi Sad
PIB: 107702519; Matični broj: 62928387
ž.r.: 125-1795846-38
Radno vreme: 09h – 16h00
 
Konsultacije sa Privredom

Željko Stanišić, CEO/owner
Zlatko Stanišić, direktor prodaje

Komunikacija sa Privredom i Građanima

Svetlana Bogićević, copywriter/direktor marketinga

Tehnička podrška

Branislav Vujinović

 


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas