Proizvodnja somuna za pekare, roštiljnice, restorane i mini markete usluga je koju obavlja szr Komar. Sarajevski somun bez aditiva.

5,00
OCENA
1
BROJ GLASOVA
9
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

17-07H

Utorak

17-07H

Sreda

17-07H

Četvrtak

17-07H

Petak

17-07H

Subota

17-07H

Nedelja

17-07H

Adresa

Naša Adresa:

Angela Vlatkovića 14, Novi Sad

Autobuske linije:

1

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost dostave na adresu

Obezbeđen parking

Komar

Mirisni, sveži, spolja krckavi, a iznutra meki i vazdušasti – somuni su prava poslastica gurmanima! Ovaj ukusni okrugli hleb savršeno ide uz mesne obroke, ali i uz mlečne proizvode, kao što su sir i kajmak. Kada ih naprave majstori vični svom zanatu, po starim, izvornim recepturama, somun daje poseban šmek glavnom jelu.

Somun je vrsta hleba koji se vekovima priprema na teritoriji Srbije, a najverovatnije je da je nasleđen od Turaka. Nadasve je poznat sarajevski somun, za kojeg je karakteristično da se mesi od brašna, vode, soli i kvasca. Peče se kratko, na veoma viskokoj temperaturi, u posebnim pećima.

PROIZVODNJA SOMUNA U NOVOM SADU

Proizvodnja somuna za pekare, roštiljnice, restorane i mini markete usluga je koju više od 7 godina uspešno obavlja szr Komar. Oni proizvode četiri veličine somuna i dve veličine somun kifle, kao i somune za 10 upola (somuni za ćevape).

Somun koji proizvode mesi se od prirodnih sastojaka, bez dodataka veštačkih aditiva. U pitanju je postan somun, te se može služiti i vegetarijancima i ljudima koji poste.

SOMUNI ZA ROŠTILJ

Somuni za pljeskavice i ćevape neizostavna su ponuda svake roštiljnice koja želi zadovoljne kupce. Mirisni i reš pečeni, pa još kada su stavljeni koji minut na rešetku roštilja da upiju miris mesnih specijaliteta, somuni su nesumnjivo omiljeni hleb svima koji vole brzu, a domaću hranu.

Restorani koji uz svoja jela serviraju somune, svakako su mesta na koje rado svraćaju ljubitelji dobrog zalogaja. Mini marketi i male pekare koje nemaju svoju proizvodnju peciva obogatiće ponudu na oko privlačnim, a nadasve ukusnim somunima iz Komara.

PRODAJA SOMUNA U NOVOM SADU

Kada je u pitanju prodaja somunaKomar sarađuje sa preko 50 firmi. Njihovi proizvodni kapaciteti mogu da odgovore na sve zahteve i količine. Obavlja se i dostava somuna u Novom Sadu i okolini. Isporuka se vrši po dogovoru, sopstvenim vozilima. Somun koji se isporučuje je uvek svež, a pravljen je tako da svežinu čuva i do nekoliko dana.

Uz somune koje proizvodi szr Komar, zadovoljstvo ljudi koji kupuju u Vašoj pekari, prodavnici, roštiljnici ili posećuju Vaš restoran biće zagarantovano, a sve su šanse da ćete steći i nove mušterije. Jer, dobar glas se daleko čuje, a neodoljivi miris somuna daleko oseti.

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Marko 2. јуна 2018. 08:47
Vaša ocena

Uvek sveži i mekani somuni, sve preporuke!